Početkom 2017. godine Suzana je svog dragog partnera zaprosila za brak. Par je isprva planirao održati svadbu u ožujku. No, svadbu su morali odgoditi jer se Suzanina kći Teodora potajno vjenčala sa svojim zaručnikom u Las Vegasu. Suzanu je ta vest jako pogodila i nekoliko dana je bila neutešna, pogotovo otkako se Teodora iselila. U lipnju te godine Suzana je potpisala predbračni ugovor i odvojila svoju imovinu od zaručnikove kako bi njegove kćeri bile financijski sigurne. Mjesec dana kasnije Suzana je otkrila da su burme kupili u dućanu u Brazilu, a da će se svadba održati u crkvi svetog Jurja u Veneciji. Suzana je izjavila da će se preseliti u Grčku kada njezina mlađa kći završi fakultet, ali taj plan još nije ostvaren.

Suzana Mančić i njezin suprug, grčki poduzetnik Simeon Ocomokos, dugi niz godina uspjeli su održati čvrst brak putujući između Atene i Beograda. Ljeta inače provode na odmoru, a ove su godine odlučili otići negdje posebno. Par je odlučio posjetiti jezero Como, a prizori kojima su svjedočili bili su neopisivi.

Suzana na svom “Instagram” nalogu svakodnevno kači slike sa odmora. Osim toga, objavila je i o prekrasnoj vožnji brodom i luksuznom smještaju koji će svakoga sigurno ostaviti hipnotiziranim. Suzana Mančić i Simeon Ocomokos trenutno su na odmoru u sjajnoj vili sa slikovitim pogledom na jezero.

Ne samo da je vila upečatljiva u svom arhitektonskom dizajnu, već je i njezin dizajn interijera vrijedan pažnje. Ipak, prostrano dvorište posebno upada u oči. Tu značajku dodatno naglašava terasa Suzane Mančić s koje se pruža prekrasan pogled na dvorište. Prošla Loto djevojka, mnogima omiljeno TV lice, dane provodi sunčajući se na terasi. Ona se prepušta slatkim gastronomskim delicijama i uživa u prekrasnom pogledu na zadivljujuće talijansko jezero.