Srpsku glumačku scenu svake godine napusti poneki legendarni glumac ili glumica. U 54. godini života 2006. godine preminuo je Danilo Lazović, koji je iza sebe ostavio neutješnu suprugu Branku i četvero djece. Njegova starija kći Jelena završila je farmaciju, dok je druga kći Milena studirala psihologiju. Njegov najmlađi sin Miloš, uz majku, trenutno vodi trgovinu mješovitom robom na Avali.

Vuk Lazović, drugi sin Danila Lazovića, rođen je 1988. godine i izrastao je u atletski nadarenu osobu. Rukomet je trenirao od djetinjstva, a svoje formativne godine proveo je u Partizanu. Radom i predanošću, Vuk je izgradio uspješnu međunarodnu karijeru, a trenutno živi u Kuvajtu gdje nastavlja profesionalno igrati. U jednom intervjuu govorilo se o lozi Danila Lazovića. Lazoviću, Beograđaninu, otac je Srbin iz Brodareva, a majka s Cetinja. Spomenuo je i obitelj u Crnoj Gori. Pojasnio je kako je završio s ponosom u dresu crnogorske reprezentacije.

Prije deset godina, Vuk je zaustavio svoje putovanje kod neobičnog kamena. Svojevremeno se oženio slovenskom rukometašicom Barbarom Varlec te su zajedno postali roditelji sina Luke. Njihova obitelj trenutno živi u Podgorici. Tijekom intervjua za “Alo!” Sin Danila Lazovića izrazio je želju za očevim prisustvom kako bi sa svojom obitelji podijelio drage trenutke.

Malo je reći da mi jako nedostaje, pogotovo u ovakvim trenucima, ali jednostavno takav je život. Od samog početka sam odlučio ustrajati. Imam braću i sestre i majku koji se oslanjaju na mene i shvatila sam da ne mogu promijeniti situaciju. Uspomena na mog oca zauvijek je urezana na mom ramenu. Proveo sam cijeli svoj život trudeći se održati dignitet njegove ostavštine i vjerujem da sam u tom nastojanju uspio. Prema časopisu Hello, izjavio je: “Nikad nisam i neću osramotiti njegovo ime.

Oglasi - Advertisement