Godine 2009. Ana Mihajlovski i Mirko Grubin imali su prvo vjenčanje. Nedugo nakon toga, par se prihvatio roditeljskih obaveza kada su poželjeli dobrodošlicu Ivi, dvoipolgodišnjoj Anini kćeri iz prijašnje veze s Goranom Stamenkovićem. Sljedeća godina započela je tako što je Ana rodila kćer, a kasnije i sina. Ovi prinovi u njeno i Mirkovo kućanstvo donijeli su neizmjernu sreću i oduševljenje. Nažalost, supružnici nisu uspjeli učinkovito komunicirati unutar zajednice.

Par je brzo shvatio da su izlasci i brak dvije potpuno različite stvari. Ta je spoznaja u konačnici rezultirala razvodom, koji je potom kulminirao službenim razvodom. Nakon duljeg razdvojenog života odlučili su obnoviti vezu 2020. godine, a čini se da je njihova odluka bila mudra. Njihovo novo prebivalište, koje je doživjelo opsežnu obnovu, sada je dom i njima i njihovoj djeci. Ana, koja nije od onih koji svojim pratiteljima na Instagramu otkrivaju zaplete iz svog privatnog života, podijelila je snimku sebe i Mirka na plaži u jeku ljeta, sunčajući se i uživajući u društvu.

U početku su mnogi naslućivali da je na pomolu vjenčanje Ane Mihajlovski i Mirka Grubina kao sljedeći prirodni slijed. Međutim, do sada se to očekivanje nije ostvarilo. Unatoč tome, voditeljica je nedavno posjetila matičara, što je dovelo do nagađanja i nejasnoća oko te teme. Mihajlovski je stigao u matičar s namjerom da obavi potrebnu dokumentaciju. Nažalost, morala je čekati sat vremena prije nego što je pozvana, unatoč početnim naporima da ubrza proces. Ova pojava je na žalost jako česta.

U posljednje vrijeme uporno govori o negativnim stranama rada u državnim institucijama, a to je odlučila još jednom istaknuti snimivši cijeli slučaj i podijelivši ga na Instagramu. Na snimci nastaloj kod matičara nalazi se i Anin prikaz slučaja. Nakon što se matičar ispričao i priznao da je zaboravio na nju , ona je napisala sljedeći odgovor: Poruka “Zaboravila sam te” doista je izvanredna. Podsjeća na ženu koja je svog partnera ostavila samog i na cjedilu cijeli sat. Situacija je komična kad se pogleda unatrag, a Anine riječi imaju moć izmamiti sladak, sjetan osmijeh svakome tko se našao u istoj situaciji.