Medijska fiksacija razvodom Jelene i Novaka Đokovića i dalje je tema rasprava bez jasnog objašnjenja zašto izaziva toliku pozornost. Iako tenisač i njegova supruga više vole svoje bračne veze držati u tajnosti, bilo kakve promjene unutar njihove obitelji poput preseljenja ili dijeljenja slika na društvenim mrežama na kojima se čini da tenisačevi roditelji ne vole svoju slavnu snahu često dovode do toga. nagađanjima o mogućem razlazu kojemu se ne nazire kraj. Kao i mnogi drugi parovi, evidentno je da sportaš i predsjednica Zaklade Novak Đoković imaju problema u vezi.

Prvenstveno, situacije koje se pojave relativno su podnošljive, a kada se riješe, mogu dodatno učvrstiti vezu između dvije strane, što dovodi do boljeg roditeljstva njihove djece, Tare i Stefana.Najbolji svjetski tenisač i njegova partnerica sve probleme nastoje riješiti komunikacijom. Oni su primjer na Instagramu, pokazujući koje prakse mogu poboljšati i bračne odnose i roditeljstvo. Ističu i da dijele osebujan pogled na svijet, strast prema prirodi i zdravoj prehrani te ljubav prema putovanjima.

Iako imaju financijskih sredstava da svake godine putuju na najljepša mjesta diljem svijeta, poznati par svoj odmor odlučuje provesti u Crnoj Gori u nedavno kupljenoj rezidenciji. Njihova preferirana slobodna aktivnost uključuje prolazak kroz brdsko-planinska područja susjedne Srbije.Otkako su im djeca stasala, Novak i Jelena postali su gotovo nerazdvojni. Pametno su organizirali svoje rasporede kako bi se prilagodili njegovim utakmicama i školskim obvezama svoje djece, te uzajamno potiču i cijene sva nastojanja, utjelovljujući bit idealnog braka.Godinama se neopravdano šuška o razvodu Jelene i Novaka Đokovića. Unatoč očitom nedostatku dokaza, nedavni komentator vratio je ovu temu u žižu javnosti na raznim internetskim forumima i portalima.

Lucy Fink, američka blogerica, nedavno je na svom Instagram profilu podijelila video u kojem prepričava san u kojem je gledala teniski meč. U snu je najboljeg tenisača svijeta nazivala svojim ocem.U početku nitko nije progovorio, a kada su dobili njezino pojašnjenje, obuzeo ih je osjećaj zaprepaštenja. Prema riječima Amerikanke, njezin partner nevjerojatno sliči Đokoviću, što je izazvalo zbunjenost njezinih potomaka. Razmjer te sličnosti je neopisiv. Zbog nevjerojatne sličnosti s Novakom Đokovićem, mog supruga često zaustavljaju na ulici, što je rezultiralo nekim duhovitim situacijama. Moja žena, Lusi, čak je otišla toliko daleko da se našalila kako je ta sličnost utjecala na našeg sina. No, nakon što se ova šala proširila domaćim medijima, nisu mogli odoljeti ne dosjetiti se Novaku i njegovoj supruzi Jeleni te mogućim komplikacijama koje bi ta sličnost mogla proizvesti. Inače Novak se trenutno bori na US openu za svoju 24 grend slem titulu.

 

Oglasi - Advertisement