Danilo Ikodinović vrlo je uspješan sportaš koji je postigao značajne uspjehe u vaterpolu, osvojivši brojna priznanja i trofeje. Osim toga, proslavio se i izvan terena, posebno u svojim romantičnim potragama. Njegova prirodna karizma i privlačnost ženama učinili su ga predmetom velikog interesa i znatiželje. Kao rezultat toga, mnogi su ljudi privučeni njegovim osobnim životom i odnosima koje je uspostavio. On je imao puno ljubavnih veza od koje su čak tri završile brakom.

Prvobitna Dačina supruga zvala se zagonetnim imenom Anja i zajedno su dobili kćer Andreu. Međutim, tri godine nakon vjenčanja odlučili su se rastati i službeno razvesti. U drugom braku s popularnom pjevačicom Natašom Bekvalac dobio je kćerkicu Hanu. Trenutačno uživa u “trećoj sreći” s poznatom odbojkašicom Majom Ognjenović. Ipak, Maja nije prva sportašica koju je atraktivni vaterpolist volio…

Danilo Ikodinović je 2004. godine bio u ljubavnoj vezi sa Snežanom Perić, talentiranom karatistkinjom koja je nosila titulu svjetske prvakinje u ovoj borilačkoj vještini i bila prepoznata po svojoj ljepoti. Snežana je otvoreno izrazila želju da ne krije svoju romantičnu vezu s Danilom. Smatra se sretnom što ima tako punu podršku i nježnost partnera koji je uz to i sportaš. Izrazila je zadovoljstvo i osjećaj ispunjenosti u tom aspektu svog života u razgovoru s Gloria.

U spomenutom razdoblju Dača je bio aktivan sudionik Pro Reka, igrajući u Genovi. Njegova prisutnost bila je izvor značajne utjehe za nju, posebno u svjetlu njezine nedavne žalosti nakon smrti njezina oca. Čini se da će nakon životnih izazova neizbježno uslijediti i lijepi događaji. Danilo Ikodinović i Snežana Perić imali su ljubav koja se na kraju pokazala prolaznom. Danilo se potom oženio Natašom, dok se Snežana 2006. tiho vjenčala s golmanom Đorđem Pantićem. Snežana i Đorđe su bez velike pompe na svijet poželjeli dobrodošlicu kćerkici Manji. Njihova je obitelj uživala u razdoblju mira i sreće, ali nažalost, njihov život iz knjige priča nije završio pozitivno. Snežana Perić Pantić, koja je svojevremeno slovila za majstora tatamija, nije uspjela pobijediti okrutnu bolest. Nakon dugotrajne i mukotrpne borbe s rakom dojke, preminula je u veljači prošle godine.