Anđelka je već više od petnaest godina istaknuta figura u javnosti, pa je postala popularna tema novinara tabloida. Unatoč tome, tvrdi da nije imala negativnih iskustava s izmišljenim vijestima. Međutim, pogađaju je lažne priče o njezinim voljenima. Anđelka se 2011. udala za Darija Prpića, uspješnog ugostitelja iz okolice Senja u Hrvatskoj. Upoznali su se dok je on radio u baru. Kako bi izbjegla odgovore na pitanja o svojoj glumačkoj karijeri, Anđelka se Dariju predstavila kao bankarica.

Par je sljedeće godine dobio sina Jakšu. U slobodno vrijeme Anđelka rado gleda srpske komedije zbog njihovog jedinstvenog smisla za humor. Izrazila je interes za ulogu Katice, kćeri Radovana Trećeg, strašnog i nasilnog lika. Osim toga, Anđelka uživa u obavezama i vodi svoj kozmetički salon “Diktat”, kada se ne bavi glumom. Stekavši značajna znanja o upravljanju privatnim poduzećem, preuzela je ulogu poslovne žene. Kako je iskreno otkrila, radije je nosila cipele na visoku petu nego manje modernu obuću. Nekada je izražavala svoje nezadovoljstvo zbog čestih izbivanja svog tadašnjeg supruga. Kasnije je pohvalila Darija za izvrsne kulinarske sposobnosti i ustvrdila da se nema razloga petljati u kuhinju. U prošlosti je često dijelila slike sa suprugom na Instagramu, koristeći hashtag “#muzizenamackapecena” kao svoj omiljeni. Nakon osam godina braka, par se odlučio razići, a glumica nije htjela komentirati sadržaj članaka koje su objavili domaći tabloidi. Nedavno je glumica u vezi sa svojim partnerom Markom dobila kćerkicu.


Dom Anđelke Prpić može se pohvaliti besprijekornim uređenjem, no jedna soba zauzima posebno mjesto u njezinu srcu. Gledajući ove slike, biste li Anđelku Prpić i dalje smatrali tradicionalnom domaćicom? Zavirite u njenu kuhinju u kojoj priprema hranu za svoju djecu, što je prikazano na njenom Instagram profilu.
Luksuzni stan Anđelke Prpić nalazi se u blizini Hrama Svetog Save i krasi ukusno uređen koji zadovoljava potrebe njezine četveročlane obitelji.

U vrijeme do dolaska Anđelkine kćeri Čarne, Anđelka i Marko uredili su svoj dom prema svojim željama. Njihov prostor karakterizira prevladavanje bijelih, sivih i pastelnih tonova, a možda i najistaknutije obilje prirodne svjetlosti koja ispunjava cijeli stan. Unatoč tome što je cijeli dom Anđelkin rad iz ljubavi, sa svojim zadivljujućim izgledom koji bi lako mogao krasiti stranice vrhunskog časopisa za dizajn interijera, postoji jedan poseban kutak koji zauzima posebno mjesto u srcu domaćice. Anđelka je otkrila svoju kuhinju koja je svojom besprijekornom modernom tehnologijom i velikim kapacitetom zadivila mnoge žene. Anđelkina kuhinja ima središnji otok koji služi kao radni prostor. Tu spravlja omiljene delicije svojih ljubimaca, među kojima su poslastice za Jakšu i kašice za Čarnu. Nasuprot tome, suvremeni otok može funkcionirati kao dvonamjenski bar i blagovaonica, pružajući učinkovito korištenje prostora.