Bivši suprug Snežane Savić, reditelj i scenarista Dragoslav Lazić, koji s glumicom ima kćer Anitu, već se neko vrijeme povukao iz javnosti. Doznalo se da je Lazić oženio 32 godine mlađu glumicu Draganu Turkalj, a blagosloveni su blizancima. On je ostavio Snežanu koju mnogi smatraju jednom od najljepših glumica zbog njene puno mlađe kolegice.  Uprkos tome, Lazić i Turkalj se rijetko viđaju zajedno u javnosti.

Nakon dužeg izbivanja iz javnosti, nedavno su uhvaćeni na fotografijama snimljenim u Vrnjačkoj banji. Ono što se jasno vidi na fotografijama je da je bivši suprug Snežane Savić zadovoljan bračnim životom, te da za svoje godine djeluje prilično živahno, posebno s obzirom na bolest koja ga muči.

Kako je vrijeme prolazilo, shvatila sam da me godine sustižu. Iako i dalje održavam svoju strast prema pisanju, svoje sam projekte delegirao drugima koji ih mogu izvesti s istom razinom predanosti i vještine. S druge strane, režija je nevjerojatno zahtjevan posao od kojeg sam službeno otišao u mirovinu. Ovu sam odluku donio nakon što sam iskusio danak koji je uzeo moje zdravlje tijekom trogodišnjeg snimanja “Zvezdare”. Nažalost, i dalje se borim sa zdravstvenim problemima koji zahtijevaju moju pozornost.

Za “Blic” jeispričao da mu  je dijagnosticirana Parkinsonova bolest da su osjetili smanjenje slušnih i vidnih osjetila, kao i smanjenje fizičke aktivnosti. Iako trenutno ne postoji lijek za bolest, ključno je spriječiti njezino napredovanje. Unatoč ovom izazovu, pojedinac je izrazio odbijanje predaje svog zanimanja. Da bude maksimalno zadovoljan, osim partnerice Dragane, složno su se potrudila i djeca koju ima iz prijašnjih brakova, među kojima su sin Zoran i kćerka Katarina, kao i vlastita djeca Anita, Iskra i Lazar.