Aco Pejović je jedan od najpopularnijih pjevača u regiji ali mu je porodica na prvom mjestu. Prije nekog vremena doktorica Marija Pejović, kćerka Ace Pejovića, završila je studije na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Nakon diplome izrazila je želju da se dodatno obrazuje i izvan granica naše nacije. Nakon što je završio razdoblje stručnog usavršavanja u Japanu koje je trajalo nekoliko mjeseci, subjekt se u međuvremenu preselio u Brazil. Povratak kćerke Ace Pejovića u Srbiju iznenadio je mnoge jer se vijest brzo proširila. Međutim, razlog njezina povratka bio je dirljiv i ugodan.

Naime, iz Južne Amerike otputovala je kako bi prisustvovala svadbi svojih dragih suputnika Maše i Mihaila. Par je zavjete izmijenio u crkvi na Bežanijskoj kosi, a potom su svoj domjenak priredili u jednom otmjenom restoranu u glavnom gradu. Na Marijinom Instagram profilu nedavno su osvanule fotografije koje prikazuju zamršene detalje crkvenog vjenčanja. Objavu je popratila Marijinim natpisom koji se divi svojim maštovitim i lijepim prijateljicama.


Ubrzo nakon toga, objavila je sliku za svoje pratitelje da vide, prikazujući stil koji je odabrala za događaj u jasnim detaljima. Maria Pejović, kćerka Ace Pejovića, bila je odjevena u elegantnu kombinaciju koja je uključivala dugu, skupocjenu ružičastu suknju i košulju sa sitnim cvjetnim ukrasima koja je bila zakopčana do kragne. Rašireni rukavi njezine košulje dodali su jedinstveni šarm njezinom cjelokupnom izgledu, kao i zlatne sandale s jednim remenom koje je nosila.

Glazbenikova kćerka okitila se u zanosnom ruhu, a brojni uzvanici primijetili su da je zasjala i sama mladenka. Prevladava uvjerenje da će njezin boravak u Beogradu s obitelji, uključujući sestre, oca i majku, biti kratak. Njezin je cilj postići visoku razinu stručnosti u svom području, za što se smatra da je proizašlo iz njezinih iskustava tijekom Biljanine hospitalizacije, kada nije bila sigurna hoće li Biljana izdržati. Za pozadinu, Pejovićeva supruga je prije nekoliko godina bila podvrgnuta operativnom zahvatu. Nažalost, posljedice ove operacije ostavile su trajne posljedice na njihovu obitelj, a oni se i dan danas bore s emocionalnim posljedicama.