Od trenutka kada je zakoračila na javnu pozornicu i podijelila svoju srcedrapajuću priču o bijegu iz Bosne i Hercegovine za vrijeme rata, ljudi su jedva čekali da zavire u život pjevačice prije nego što postane slavljena, omiljena i imućna. Anaabela je bila na vrhuncu popularnosti prije dvije decenije.

Nejasno je je li obiteljska rezidencija u Goraždu, koja je bila pogođena ratom, još uvijek u vlasništvu popularne plesačice. Stoga bi ovaj aspekt njezinog privatnog života mogao zauvijek ostati neotkriven. Nasuprot tome, stan Anabele Atijas u Švedskoj cvjeta i dobro se održava. Majka slavnog estradnog umjetnika s ponosom ugošćuje svoje potomke, njihove supružnike, unuke, pa čak i praunuke. Anabelina najstarija kći podijelila je na svom Instagram profilu opis kako izgleda njen kutak izvan granica naše nacije, uz komentar.

Luna je napisala kako njena ćerka sjedi sa tetkom u dvorištu u kojem je odrasla sa bakom. Anabela je ovo ponovo objavila na svom profilu i tako svojim obožavateljima omogućila uvid u ovaj lični trenutak u Luninom životu. Iako slika možda prikazuje samo dvorište, vidljivo je da je dvorište besprijekorno ukrašeno ukusnim dekorom, čvrstom ogradom i glatkim pločnikom.

U jednom kutu nalazi se ugrađeni roštilj, dok kolica prepuna cvijeća doprinose šarmantnom ambijentu. Dodatno, luksuzno stablo nudi dovoljno hlada, dok ukrasne cigle povećavaju cjelokupnu estetsku privlačnost. Iz uzbuđenja koje su glazbena zvijezda i njezina kći iskazale u vezi s nadolazećim putovanjem u Švedsku može se zaključiti da je prošlo dosta vremena od njihovog posljednjeg posjeta. Inače, moglo bi se nagađati da s kćerkinom nasljednicom Lunom dosad nisu bili u Švedskoj.
Mlada djevojka prvi je put u posjetu svojoj prabaki, a vidi se da je njezina prabaka oduševljena posjetom. Kada je Anabela imala samo 18 godina, sa bratom i sestrom i majkom preselila se u kuću u Švedskoj. Anabela je ispričala kako je svoj odlazak u punoljetstvo proslavila boraveći u izbjegličkom kampu, no ubrzo su krenuli prema sjevernom dijelu Europe gdje je završila školovanje.