Anđela Jovanović, srpska glumica, širu javnost  je oduševila ulogom kadetkinje Cece u televizijskoj seriji “Vojna akademija”. Jovanović je rođena 21. rujna 1992. godine u Beogradu, a kći je poznatih srpskih glumaca Branke Pujić i Dragana Jovanovića. Kao i njezini roditelji, diplomirala je na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, a kasnije i postdiplomske studije u Londonu. Unatoč svojoj mladosti, Jovanovićeva je već preuzela mnoštvo uloga u raznim medijima, uključujući televizijske serije, filmove i kazališne produkcije.

Zapažene televizijske produkcije u kojima je glumila su “Vojna akademija”, “Prevaranti” i “Srpski heroji novog doba”, dok su joj u pozorištu “Dobrodošli u Srbiju”, “Hotel Slobodan promet” i druge. Nedavno, krajem prosinca 2020., snimila je svoju debitantsku pjesmu “Više nisam svoja”, koja će se naći kao glazbena numera u filmu “Južni vetar 2”. Glazba je Anđelina prva ljubav od djetinjstva. Mnogi često komentiraju njezinu ljepotu i napominju da nevjerojatno sliči s majkom Brankom. No, priča se da su po duhu i stavovima sličniji ocu Draganu.


U veselom mjesecu lipnju, pod vedrim ljetnim nebom, Anđela Jovanović i Mihailo Dudaš izmijenili su svete bračne zavjete. Lijepom spoju svjedočilo je stotinjak uzvanika.Prošlo je više od šezdeset dana otkako su glumica i sportaš izmijenili zavjete, a javnost i mediji još uvijek bruje intrigantnim detaljima koji su odlikovali njihovo vjenčanje.Sedam dana nakon vjenčanja Anđela Jovanović podijelila je nevjerojatnu vijest koja je izmamila suze sretnice njezinoj majci Branki. Fotografija uz objavu dočarala je emociju trenutka.
Početni ples na svadbi nedvojbeno je detalj na koji svi prisutni primjećuju. Osim toga, pratitelji Anđele i Maihila na Instagramu s oduševljenjem su svjedočili romantičnom plesu para.

Za to vrijeme svima je bilo vidljivo da su sjajan par kako na pozornici tako i izvan nje. Dok kreću u ovo novo poglavlje svojih partnerskih života, mlada glumica nam je prije premijere 500. izvedbe Hotela 88 povjerila da ih zanima njihova kompatibilnost i u životu. Dotakli smo se i njihovog nadolazećeg medenog mjeseca koji tek treba da se održi. Nije poznato kada će otići na put.