Potomci slavnih često su pod lupom javnosti od najranije dobi, bez obzira na njihov pristanak ili preferenciju. Ništa drugačije nije ni s kćerkama Jelene Karleuše i Duška Tošića, koje su i one od najranijih dana pod stalnom prismotrom javnosti. Kako su ove mlade dame sazrijevale, postale su žarište značajnog interesa i divljenja svojih vršnjaka iz raznih krugova. Njihov uspon do slave pokrenula je starija kći poznatog dvojca, koja je brzo prikupila impresivan broj pratitelja na platformama društvenih medija, inspirirajući mnoge druge u tom procesu.

Zbog pažnje javnosti i komentara, te stalnog praćenja njezinih postupaka, Atina je donijela odluku da se u potpunosti ukloni s društvenih mreža. Od tada navodno živi mirno i bezbrižno djetinjstvo daleko od očiju javnosti, za razliku od mlađe sestre koja nije bila te sreće. Nasuprot tome, Nika je prava senzacija na internetu. Zahvaljujući svojoj zadivljujućoj osobnosti, neodoljivom šarmu, zadivljujućem izgledu i brzom odzivu, bez napora je zaokupila divljenje pristaša svojih roditelja i vlastite rastuće baze obožavatelja na TikToku. Kao rezultat toga, voli češće razgovarati sa svojim obožavateljima.

Nikove objave na platformi društvenih medija prikupile su impresivnu količinu lajkova i komentara. Čini se da Niko jako pazi na čitanje i odgovaranje na svaki komentar, što je uvelike pridonijelo njezinoj popularnosti na mreži.
Kći Jelene Karleuše i bivši nogometaš nedavno  se oglasila objavom koja je izazvala veliku pozornost javnosti. U središtu pozornosti ovoga je puta, međutim, Atina Tošić, kojoj u međuvremenu nije ušlo u trag. Nakon što je postala popularna na “Tik-Toku”, Nikine pratitelje zainteresiralo je gdje se nalazi i koje dnevne aktivnosti ima njena starija sestra.

Možda kao rezultat međusobnog razumijevanja između braće i sestara, mlađaje sestra odgovorila sažetim i izravnim odgovorom: “Ide dobro”. Nika je jasno dala do znanja da neće iznositi nikakve dodatne informacije. Umjesto toga, pokazala je svoje divljenje i naklonost prema svojoj sestri, koja je odlučila ne otkriti se. Možemo se samo nadati da će se njezina sestra predomisliti i uskoro odlučiti javiti se. Do tada o njoj u javnosti skoro da nema informacija.