Sestre Sloboda i Dragana Mićalović slavljene su svojim uspjehom i ljepotom u industriji zabave našeg društva. Neosporno je da bi se njihov otac, kojeg su pratili u svojim karijerama, jako ponosio svojim uspješnim i talentiranim nasljednicima. Prije šest godina preminuo je cijenjeni umjetnik estrade i filma, Dragan Mićalović, ostavivši suprugu i tri kćeri u neutješnoj tuzi. Do danas se njegova obitelj i dalje bori s gubitkom, često koristeći društvene mreže kako bi se prisjetila svog voljenog oca i supruga.

Sloboda i Dragana Mićalović danas su svojim pratiteljima omogućili da zavire u prošlost njihove obitelji podijelivši zadivljujuću fotografiju s vjenčanja svojih roditelja. Ovaj čin dokazuje da je tradicija prisjećanja još uvijek aktualna u današnjoj kulturi.

Na određeni datum te godine podijeljena je objava koja je sadržavala jednostavnu, ali moćnu poruku. U njoj je stajalo da dvije osobe zauvijek pripadaju jedna drugoj – ona njemu, a on njoj. Ova je poruka bila popraćena dirljivom glazbom i evokativnim crno-bijelim fotografijama, što je izazvalo val sentimentalnosti koji je preplavio sve koji su je vidjeli.

Vidljiva je količina tuge koju ti pojedinci nose u sebi. No, u stanju su zajedno prebroditi izazovna razdoblja i iz njih izaći još jači, s osmijehom na licu. Ljubazne i utješne riječi koje su podijelili mnogi njihovi sljedbenici pružile su osjećaj olakšanja za ranu koja se čini neizlječivom. Glumice i danas najveću podršku dobivaju od svoje majke koja im je uviejk bila najveći oslonac u životu. Iako su odrasle žene a Sloboda ima i svoju porodicu i djecu kod mame uvijek nalaze mir i spokoj .

Oglasi - Advertisement