Sanja Marinković je 23 sezone zaslužna za stvaranje i vođenje Magazina In. Za to vrijeme ugostila je mnoštvo poznatih ličnosti iz domaće javnosti. Unatoč višestrukim pokušajima, Marinković je otkrila da postoje dva imena koja više neće biti na listi gostiju njezine emisije U intervjuu koji je dala prije nekoliko godina, dala je izjavu  da više neće upućivati ​​pozive  određenim pjevačima da se pojave u njezinoj emisiji. Nedavno je potvrdila da je njezino raspoloženje prema tim osobama ostalo nepromijenjeno.

Sanja je pojasnila da je u slučaju Zdravka Čolića i Vlade Georgieva situacija već postala izgubljena bitka. Zdravko uglavnom izbjegava pojavljivanja u emisijama, dok je Georgiev Sanji prilazio kada je gostovala na različitim televizijama. Također je spomenula da nije emocionalno vezana ni za jednog od svojih gostiju, već ih poziva na temelju njihove trenutne važnosti.


Predstojeću sezonu Magazina In na televiziji Pink otvorit će Sanja Marinković, koja je obećala da će publici donijeti niz uzbudljivih iznenađenja. No, najavljeno je da među njezinim gostima neće biti dvije pjevačice. Dolazim s ključnim informacijama za sve. Omiljena knjiga priča koja je osvojila generacije trebala bi početi 2. rujna. Ljubav je, po mom mišljenju, gorući problem koji muči naše društvo. Ako se možemo uključiti u političku debatu, sigurno se možemo pozabaviti i temom ljubavi. Sanja je najavila da ćemo u nadolazećoj sezoni imati priliku upoznati žene iz Srbije kroz njihove osobne priče o ljubavi.

U kratkom osvrtu na 22. sezonu, Sanja je izrazila divljenje utjecaju televizije koja može prikazati uspjehe Srpkinja velikom broju gledatelja Pinka. Osim toga, može poslužiti kao dokaz da obične žene imaju mnogo toga zajedničkog s poznatim osobama, nadilazeći njihove vlastite percepcije. Televizija ima veliku moć i duboko sam zaljubljen u nju. Ova moć posebno uključuje sposobnost dijeljenja postignuća srpskih žena s golemom milijunskom publikom. Vrijedno je napomenuti da s javnim osobama dijelimo više sličnosti nego što bismo mogli u početku shvatiti, pa bismo trebali iskoristiti priliku da razgovaramo o tim sličnostima. Voditeljka je zatim pozvala gledaoce da se od danas, jer počinje nova sezona, priključe TV Pink svakog dana.

Oglasi - Advertisement