Po dolasku u Beograd, pevačica Anastasija Gudelj donela je odluku da promeni izgled. Nasljednica jedne od najpoznatijih folk pjevačica Cece Ražnatović uživa u životu koji vodi u Španiji sa svojim izabranikom.  Nakon malo razmišljanja, zaključila je da je vrijeme za transformaciju. Iako se tipično prepoznaje po dugim smeđim kovrčama, odlučila je da ih podšiša i naglasi svjetlijim nijansama.

Imajući pristup vlastitom salonu koji pruža niz kozmetičkih usluga, koristila je njihove resurse. Anastasija je na svom Instagram nalogu zabeležila napredak svoje metamorfoze kose, iako je konačni rezultat ostao nepoznat. Ono što je sigurno jeste da će njena nova frizura nesumnjivo savršeno upotpuniti njene crte.

Anastasija je nedavno dospela na naslovnice ne samo zbog nove frizure, već i zbog odluke da promeni prezime, na veliko iznenađenje mnogih osim njene majke. Ova promena prati srpske običaje, koje je njena majka u potpunosti podržavala, pozivajući se na sopstveni izbor da uzme prezime svog muža.

Osim toga, otkriveno je da su pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj razmenili tajne zavete pred Bogom, simbolizujući njihovu beskrajnu ljubav. Venčanje je održano u manastiru Rajinovac, koji se nalazi u blizini glavnog grada Srbije. Mlada je izgledala zapanjujuće u beloj haljini na jedno rame, dekoltiranoj haljini sa resama koja je dobila široko odobravanje. Anastasija je za ovu značajnu priliku odabrala haljinu “Lanvin” po ceni od neverovatnih 2.559 evra, piše “Telegraf”.Zanimljivo je da se Gudelj odlučio za burme cijenjenog brenda “Cartier”, poznatog po luksuznom nakitu. Prema zvaničnom sajtu brenda, jedan prsten iz njihove kolekcije košta oko 1.940 dolara ili otprilike 1.786 evra. Prema pisanju “Alo”, mladoženja je za oba prstena potrošio skoro 3.572 evra – suma koja je uporediva sa cenom prosečnog automobila. Ipak, u fokusu pažnje ostala je venčanica Anastasije Ražnatović.