Rođen u Mostaru 1990. godine, Ljubomir Perućica je djetinjstvo proveo u Požarevcu sa roditeljima, sestrom i bratom. Otkako se pojavio na nacionalnoj sceni, njegov privatni život je pod lupom javnosti. Poznato je da je bio u vezi s kolegicom Aleksandrom Prijović, ali se par razišao, što je izazvalo buru u tabloidima i društvenim mrežama. Pričalo se da se Aleksandra dopisivala s drugim muškarcem dok su bili zajedno, a Ljuba je to otkrio.

Kasnije se otkrilo da je riječ o Filipu Živojinoviću, za kojeg se pjevačica udala 2018. Perućicine pjesme imale su stihove o Aleksandri i njihovoj vezi, ali on o tome nikada nije javno govorio, samo je govorio riječi divljenja bivšoj djevojci. Tada je započeo vezu s Katarinom Kolozeus. U mjesecu listopadu 2019. par je izmijenio zavjete u Beogradu. Njihov domaći javni imidž uglavnom se percipira kao imidž jedinstva i usklađenosti, što učvršćuje njihov status skladnog dua. Na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke slike čime dodatno naglašavaju svoju povezanost.

Ljuba Perućica i njegova partnerica trenutno su u fazi opremanja prekrasne sobe za svoju nadolazeću bebu.Ljuba Perućica, poznati pjevač, i njegova supruga Katarina Kolozeus očekuju svoje prvo dijete, čime su ispunili želju iz braka.Obitelj Perućica s veseljem najavljuje dolazak novog člana. To je nešto što već neko vrijeme priželjkuju i željno iščekuju ono što slijedi. Perućica je ovu vijest podijelio na Instagramu i dobio salve čestitki od kolega i prijatelja.Nakon što su saznali za njihovo skoro roditeljstvo, pjevači zanosna voditeljica počeli su planirati uređenje odaje njihovog novorođenčeta.

Kolijevka svjedoči da će dijete Ljube Perućice u sobi moći uživati ​​kao u fantastičnom carstvu.Objava koju je dao pjevač odnosila se na jedinstvenu kolijevku dizajniranu posebno za njegovo dijete koje će se tek roditi. Kako prenosi 24 Seven, cijena kolijevke je 500 eura. Ova je kolijevka jedinstvenog dizajna sa zlatnom bazom, baldahinom s prilagođenim rubovima. Jasno je da par neće štedjeti kada je njihov nasljednik u pitanju.