Tijekom mjeseca rujna u jutarnjem terminu na Blic TV-u bit će emitirana nova televizijska emisija pod nazivom “Jutro na Blic”. Nedavno su objavljeni i voditelji programa, zbog čega je javnost s nestrpljenjem iščekivala uz koji će se voditeljski dvojac probuditi. Društvene mreže preplavile su fotografije novih voditeljica, što je izazvalo salvu komentara gledatelja.Jedna žena nam se pridružuje na našem putovanju kroz jutro. Visoka 1,78 metara, ona je top model i karizmatična voditeljica koja nas vodi s osmijehom, pokazuju prve reakcije na društvenim mrežama.

Bivša supruga Ognjena Amidžića Danijela Dimitrovska trenutno je pod lupom.Prema saznanjima Informera, Danijela već duže vrijeme želi postati voditeljica. O toj je težnji već razgovarala s Ognjenom u prošlosti, no on ju je savjetovao da se tome ne bavi. Ognjen je smatrao da bi za nju bilo pametnije da ostane na poziciji u modnoj agenciji, u kojoj je trenutno suvlasnica.

Kako navode spomenuti mediji, Amidžić je često iskazivati ​​kako je novinarski posao naporan i nema određeno radno vrijeme, što bi moglo negativno utjecati na odgoj njihovog djeteta Matije.Prema riječima insajdera Ekskluziva, Ognjen je Danijeli rekao da je njegov stalni posao već velika žrtva i da jedan roditelj mora raditi kompromise. Iako je poslušala njegovo stajalište, Danijela je od razvoda i desetog rođendana njihovog djeteta Matije nastavila voditi svoje voditeljske težnje.


Dimitrovska je dobila ulogu voditeljice jutarnjeg programa Blic televizije. Iako je ovo za nju novo zanimanje, pristupa mu bez imalo straha i oklijevanja.Prema Informerovim izvorima, Danijela se pola života bavi manekenstvom i zato se jako dobro snalazi pred kamerama. Kao rezultat toga, nestrpljiva je i uzbuđena što će početi raditi na televiziji.Kako Ognjenovu djevojku Minu trenutno imamo priliku gledati na televiziji, moći ćemo svjedočiti i kako će se njegova bivša partnerica snaći u istoj areni. Neki su duhovito primijetili da Danijelin postupak bivši bračni par i njegovu novu djevojku lišavaju egzistencije te da bi, ako dovoljno impresionira publiku, mogli izgubiti svoje pozicije u budućnosti. Da  li će se to i desiti ostaje nam da vidimo.