Ana Bekuta, poznata i kao Nada Polić, poznata je srpska folk pjevačica. Među šest je profesionalnih žirija regionalnog glazbenog natjecanja Zvezde Granda. Ana ima brojne hit pjesme, među kojima su Blago meni, Zlatiborska zore, Nisam rođena da živim sama, Manite se ludi, Oluja, Dobro jutro lepi moj, Veseljak, Krunica, Sve sam sama dobila, a imam i zašto da živim. opet. Ana Bekuta rođena je 1976. godine i na svijet je donijela svog jedinca, sina Igora. Tada je imala samo 17 godina i nije imala ničiju podršku. Ona je i baka Branku i Sonji.

Do njegove smrti 27. studenoga 2021. bila je u vjernom partnerstvu s Milutinom Mrkonjićem, srpskim političarem i članom Socijalističke partije Srbije. Njihova veza trajala je duže vrijeme.Iako nije neuobičajeno vidjeti kumove na televizijskim programima, rijetkost je vidjeti one koji su izdržali test vremena. Ana Bekuta, uz svoju kumu Miru Škorić, već dugi niz godina čuva ovaj raritet.

Malo je poznato da i Ana i Mira nekome imaju ulogu kume. Nadalje, Ana je imala presudnu ulogu na vjenčanju Mire Škorić kao svjedokinja. O Aninoj podršci i utjecaju u karijeri govorila je i sama Mira, koja je priznala da je Anina kuma imala značajnu ulogu u njezinu profesionalnom napredovanju.

Naša je priča započela na glazbenom festivalu ‘Raspevana jesen’ gdje smo se upoznali i stvorili neraskidivu vezu. Tamo me upoznala sa svojim bendom ‘Anabe’ i od tada smo često nastupale zajedno. Bila mi je neprocjenjiv izvor smjernica i podrške, dajući mi savjete i mudrost kao mladoj osobi iu svim drugim aspektima života. Naše prijateljstvo traje godinama od tada. Sonja Mitrović Hani, koja je kuma Ani Bekuti i do danas je bliska prijateljica, trenutno je u centru pažnje.