Vidovita Zorka, poznata i kao Zorka Pucar, specijalizirala se za proricanje, otklanjanje kletvi i rješavanje srčanih problema. Redovito je gostovala i na televiziji. Ljudi su plaćali veliki novacda bi im ona prorekla sudbinu. Nažalost, jednom je prilikom zbog tih radnji i privedena.

Nekada je Vidovita Zorka seansu na kojoj bi čitala sudbinu znatiželjnika naplaćivala 50 maraka. Ovisno o težini “problema”, njegovo rješavanje naplaćivala bi od 200 do nekoliko tisuća maraka. Njezin suprug vodio je agenciju koja se nalazila u njihovoj kući u Baštovanskoj ulici, a higijeničarka je također bila dostupna za zakazivanje termina za klijente. Mještani Novog Miloševa saznali su da je takozvana “proročica” kroz život imala nesretnu sudbinu. Njezin najstariji sin Dejan tragično je preminuo s 27 godina u prometnoj nesreći, dok je sin Dragan, branitelj, nakon borbe s rakom preminuo u 44. godini. Najmlađi od njezinih sinova, Nebojša, također je preminuo prije pet godina u 41. godini.

Tijekom prošlogodišnjeg nastupa na televiziji, izjavila je da je predosjećala tragične događaje koji će kasnije zadesiti njezinu obitelj, uključujući smrt njezinih sinova. Uprkos mojim molbama da Dejan razmisli, on je ostao odlučan da ode u Crnu Goru i nije poslušao moj savjet. Tragično, život je izgubio kada se autobus u kojem je bio srušio u kanjon Morače. U međuvremenu, Dragan, koji je bio vojni invalid, također se borio s rakom. U veljači sam morao pokopati najmlađeg člana naše zajednice koji je bio poznat po neumornom radu u građevinarstvu. Iako sam predvidio te srcedrapajuće tragedije, bio sam nemoćan spriječiti ih, kako je tada objasnila.

Zorka je kroz suze ispričala svoju životnu priču, priznajući da joj se svaki put kad bi pričala o tome činilo kao da iznova otvara neku ranu u srcu. Otkrila je da je patila i plakala danima i noćima nakon što je pokopala sva tri sina, što je, kako je tvrdila, bilo najrazornije iskustvo koje jedan roditelj može podnijeti.