Christian Bale, slavni glumac, viđen je u Brentwoodu u Los Angelesu, u laganoj šetnji sa svojim krznenim društvom i upijajući sunce. Glumac svako jutro provodi vrijeme sa svojom vjernom suprugom, šetajući i rezervirajući vrijeme isključivo za sebe. Iako ga smatraju za velikog zavodnika on ima oči samo za svoju ženu.

Požrtvovnost je osobina koja posebno dolazi do izražaja kod poznatog glumca Christiana Balea. Malo je glumaca koji pokazuju istu razinu predanosti svojim ulogama kao što to čini Bale, žrtvujući vlastitu dobrobit radi autentičnosti. Christianov izniman talent i predanost fizičkoj transformaciji neusporedivi su u industriji zabave, stvarajući prisutnost na ekranu koja je doista jedinstvena i bez presedana.Strah koji Christian ulijeva drugima blijed je u usporedbi s dubokom ljubavlju i divljenjem koje gaji prema svojoj obitelji, osobito svojoj ženi. Ljubavna priča Kristijana i Sandre Sibi Blažić iznimna je i jedinstvena.Kristijan se nije libio prepoznati i odati priznanje svojoj voljenoj supruzi Sibi Blažić. U braku su više od 22 godine, a valja spomenuti da je Sibi srpskog porijekla.

Unatoč dugogodišnjem Kristijanovom uvjerenju da nikada neće ući u bračnu zajednicu, a koje proizlazi iz njegovog burnog odrastanja, njegova se percepcija promijenila kada je upoznao Sandru Sibi Blažić. Sandra mu je u početku bila pomoćnica, ali su ga njena ljepota i srpska nacionalnost na kraju uvjerili da preispita svoj stav o braku.Christian Bale je rekao da nikada nije imao poseban stav o braku, jer su svi u njegovoj obitelji prošli kroz razvode. Čak je priznao da se sam nikad nije namjeravao oženiti.Početak njihove ljubavi nije bio jednostavan. Njegova obitelj nije bila naklonjena njihovoj vezi, a nakon nekoliko svađa sve je kulminiralo Baleovom odlukom da se odrekne majke i sestre i prekine svaku komunikaciju s njima, što se dogodilo prije 14 godina.

Moj partner je nevjerojatno otporna osoba. Posjeduje nepokolebljivu snagu i ne podnosi nikakve gluposti i zato joj se najviše divim. Ovisno o situaciji, moje ponašanje kod kuće može jako varirati, ali moj partner svejedno uživa. Postoje dvije različite perspektive koje možemo zauzeti kada promatramo našu dinamiku. S jedne strane, netko bi je mogao sažalijevati i reći: “Sigurno joj nije lako sve to podnijeti.” S druge strane, netko bi joj mogao zavidjeti i reći: “Ona je tako sretna što je s muškarcem koji može obavljati više zadataka istovremeno i preuzeti toliko različitih uloga.” Ove je riječi jednom rekao Bale, koji ima kćer Emelin i sina Jozefa, a oboje dijeli s partnericom Sandrom.Prema izvješćima stranih medija, još 2008. Bale je navodno izbacio i svoju sestru i majku iz svoje hotelske sobe nakon što su se čule da nepovoljno govore o Sandri. Čak se šuškalo da je tijekom ovog incidenta Baleova sestra Sharon od njega tražila posudbu od 100.000 dolara, što je glumca razbjesnilo. Zbog toga se Baleovo ponašanje brzo promijenilo, a oči su mu postale tamne.Glumac je vjerski prešao na pravoslavlje pod utjecajem Sandre, koja se također zove i Srboslava. Sandrini roditelji su 1960. godine napustili Beograd i preselili se u SAD. Desetljeće nakon njihove selidbe rodila im se kći Sandra koja je započela karijeru u modelingu prije susreta s glumcem. Čini se da je priča o tome kako je upoznala Balea preuzeta iz scenarija klasične holivudske romantične komedije. Zanimljivo je da je Kristijanova instruktorica po dolasku u Hollywood bila Winona Ryder. Uz njezinu pomoć, uspio je dobiti ulogu u filmu “Little Women” iz 1994., gdje je ona glumila glavnu ulogu.