Prije više od pedeset godina Oliver Dragojević i njegova supruga Vesna izmijenili su bračne zavjete.Glazbenik koji je u međuvremenu preminuo posvetio je značajnu količinu vremena svojoj dragoj osobi. Par je bio blagoslovljen rođenjem tri sina.Udovica ostaje utučena pet godina nakon smrti svog voljenog Olivera. Jedina joj je utjeha prisjećanje na davne dane i ljubav o kojoj je Oliver često pjevao u svojoj glazbi.

U vrijeme njihove veze on je imao samo 26 godina, dok je ona imala nepunih 19. Par se zavjetovao samo na legendarnom “kamenu ludosti” u prisutnosti svojih kumova i nekoliko odabranih gostiju.Dress code su se pridržavali s poštovanjem.Oliver je stigao odjeven u sofisticirano odijelo, upotpunjeno leptir mašnom i naočalama s crnim okvirom. Vesna Sneg, pak, odjenula je bijelu haljinu uskog struka i zlatne djeteline na prsima.Navedenu vrstu vjenčanica više nije moguće iznajmiti. No, moguće ih je posebnom narudžbom izraditi prema Vašim zahtjevima.Vjenčanje Olivera Dragojevića i Vesne Dragojević bio je jedinstven događaj iz više razloga, baš kao i njihova kasnija zajednica.

Daleko od očiju javnosti izgradili su vlastiti život. Odgojili su tri sina Dina, Damira i Davora koji su i sami postali bake i djedovi. Oliverova odluka da i nakon nevjere ostane s Vesnom mnoge je zbunila. Stoga je Oliver često izražavao zahvalnost što je upoznao svoju suprugu, što je vjerojatno bio i jedan od razloga njegovog neobičnog izbora. Mnogi su se čudili i što je ona njemu oprostila to što je bio sa drugom ženom.

U prijašnjim razgovorima Vesna se prisjetila ranih faza svoje ljubavne veze i kasnijeg braka. Izjavila je da se njihov prvi susret dogodio 13. svibnja 1973. Zanimljivo je da je prošlo samo devet mjeseci prije nego što je došao dan njihovog vjenčanja. Kad sam upoznala Olivera, on je imao 26, a ja 19. Ironično, glazbenici i mornari bili su dvije vrste ljudi koje sam najviše mrzio, a ipak je Oliver i jedno i drugo. Imao sam posebnu averziju prema djevojkama glazbenika, zbog čega nisam htio slušati kako svira. Tada je Oliver imao 62 kilograma, vitke noge i debele naočale s dioptrijom plus pet zbog kojih su mu oči djelovale jednako krupno kao i okvir. – Tko se ne bi zaljubio? našalila se.

Oglasi - Advertisement