Aco Pejović, koji danas važi za jednog od najpopularnijih i najtraženijih folk pjevača, karijeru je započeo prije gotovo dva desetljeća. Njegovi korijeni mogu se pratiti unatrag do festivala na kojem je u početku nastupao kao pop pjevač. Mnogi od njegovih mlađih obožavatelja to ni ne znaju.

Snimanje ispisa YouTube videozapisa ili web stranice uobičajena je praksa za mnoge korisnike. Ova radnja uključuje snimanje zaslona YouTube sučelja i njegovo spremanje na korisnikov uređaj. Snimak zaslona zatim se može koristiti u razne svrhe, kao što je dijeljenje informacija o videozapisu ili stvaranje minijature za novi prijenos. Godine 2004. sudjelovao je na glazbenom festivalu u Budvi, gdje je impresionirao publiku svojim vokalnim sposobnostima i prošao u finale. Izgled Ace Pejovića od tada je doživio nekoliko promjena, jer je i u to vrijeme bio izrazito upečatljiv.

Poznat po svom prepoznatljivom rockerskom stilu i besprijekorno njegovanoj kratkoj kosi, Aca je stekao zao glas kao jedan od vodećih stručnjaka u industriji zabave. Istinitost ove tvrdnje potkrepljuje i fotografija koja je nedavno otkrivena na Instagramu, a koja sugerira da njegov afinitet prema svijetu zabave postoji prije njegova uspona do slave. Evidentno je da se prethodni izgled Ace Pejovića prije glazbene karijere uvelike razlikuje od sadašnjeg. Njegova fotografija iz tog razdoblja toliko je različita da ga mnogi pojedinci koji je pogledaju ne mogu prepoznati kao istu osobu.

Tijekom tog razdoblja posjedovao je dugačke i voluminozne kovrčave uvojke koji su se naveliko smatrali laskavim izgledom za njega. Osim toga, vidljivo je da je razvio osebujan stil odijevanja, što se može zahvaliti njegovom sazrijevanju i njegovanju osobnog imidža. U suvremenom društvu Aco je postao zao glas kao pravo utjelovljenje muškosti. Ne samo da je svjestan svog fizičkog izgleda, već i kako se predstavlja u javnosti. Opće je poznato da Aco ne samo da postavlja standarde, već i utječe na popularne trendove.