Stan Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja moderan je i lijepo uređen prostor koji iz svakog kutka odiše ljubavlju i pozitivnom energijom. Nakon što su se vjenčali, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj zajednički su se odlučili oko prebivališta u Sevilli – promjena je bila neophodna.

Stan je dizajniran da zadovolji ukuse neženje i uređen je u skladu s tim. Mlada pjevačica ipak je poželjela ostaviti svoj pečat u prostoru, nakon što su počeli živjeti zajedno što je i normalno. . Razmišljala je o promjeni namještaja ili dodavanju sitnih detalja, znajući da čak i manje preinake mogu značajno utjecati. Najnovije fotografije koje je pop zvijezda objavila na društvenoj mreži Instagram otkrivaju da je rezidencija Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja doživjela značajnu transformaciju. Nekada poznato prebivalište sada pokazuje značajne razlike.

Prikazane slike samo prikazuju izgled dnevne sobe. No, vidljivo je da postoji značajan broj Nemanjinih fotografija snimljenih na terenu, pedantno složenih na policama od svijetle šperploče. Ne može se ne primijetiti da žarišnom točkom dnevnog boravka dominira plazma televizor izdašnih dimenzija, popraćen svestranom kutnom garniturom koja se lako može sklopiti.

Jasno je da se zaljubljeni par tek upustio u proces uređenja svog prostora i vjerojatno će usput biti napravljeno nekoliko izmjena. Osim toga, Anastasia će bez sumnje dijeliti novosti o napretku sa svojim posvećenim pratiteljima.Postoji mogućnost da Anastasija i Nemanja u bliskoj budućnosti kupe kuću, pogotovo ako odluče zasnovati obitelj, što mnogi priželjkuju. To bi njihovoj budućoj djeci dalo više prostora za igru ​​i istraživanje. Policu su svi pomno pregledali, a svaki predmet na njoj pregledan je s velikom pažnjom. Pažnju su privukle dvije Nemanjine slike, jedna u svečanoj odjeći, a druga u sportskom dresu. Zbog toga su se mnogi zapitali gdje je Anastasija.