Transformacija Aleksandre Prijović bila je prilično drastična prije i nakon operacije, a promjena je nastala gotovo preko noći. Aleksandru Prijović mnogi smatraju jednom od najistaknutijih mladih pjevačica našeg vremena, a njeni skromni počeci izazvali su interes mnogih. Njezina sposobnost da napuni tri Arene samo je dodatno učvrstila njezin status jedne od najuspješnijih glazbenica na pop sceni, a njezin osobni život i dalje je tema mnogih rasprava. Ona je i u Zagrebu rasprodala tri Arene  i trenutno se prodaju karte za četvrti koncert.

Nakon natjecanja u “Zvezdama Granda”, pjevačičina karijera krenula je u smjeru koji se uvelike razlikuje od njezinih skromnih početaka. Sada je jedna od najtraženijih izvođačica u Srbiji, što je malo kome uspjelo. Sigurna u svoje sposobnosti, bila je uvjerena da će jednog dana postati poznata osoba. U potrazi za svojom karijerom, donijela je tešku odluku da napusti školu. Nakon impresivnog nastupa na glazbenom natjecanju, nije gubila vrijeme na uljepšavanje svog fizičkog izgleda.

Dotična pjevačica podvrgnula se raznim estetskim zahvatima, što je rezultiralo poboljšanim izgledom koji je izazvao još više pažnje. Česti su komentari da nevjerojatno podsjeća na Svetlanu Ražnatović, a mnogi su je optužili da je imitira. Na temelju njezina fizičkog izgleda čini se da je bila podvrgnuta raznim kozmetičkim zahvatima, uključujući povećanje grudi, injekcije usana, stomatološke radove i manje korekcije lica.

Aleksandra je svojedobno izjavila da više neće raditi nikakve korekcije. Objasnila je da je već napravila sve potrebne promjene koje je htjela napraviti, a zatim je dodala: Kao zagovornica estetskih zahvata, vjerujem da žena ima pravo poboljšati svoj izgled i riješiti sve nesigurnosti koje može imati. Međutim, važno je biti suzdržan i izbjegavati pretjerivanje jer pretjerane izmjene mogu dovesti do gubitka vlastitog jedinstvenog identiteta.