Razvod Katarine Sotirović i Aleksandra Rašića dogodio se prije tri godine. Prije dovršetka papirologije, par je u dva navrata pokušao spasiti svoju vezu.Međutim to im nije pošlo za rukom i odlučili su da se rastanu.

Vlastitim je riječima izrazila uvjerenje da bivši suprug nije uvažio njezine zahtjeve i želje za promjenom. Navela je da je njihov razvod mogao biti izbjegnut da se on samo raspitivao o njezinim osjećajima. Unatoč tome, priznala je da ne funkcioniraju dobro zajedno kao tim. Unatoč raspadu njihovog braka, odlučila je održati srdačan odnos s njim za dobrobit njihovo dvoje djece. Kraj braka često ima negativan učinak na obitelji upletenog para. Razvod Katarine Sotirović i Aleksandra Rašića ipak je dočekan s velikom dozom empatije, ljubavi i prihvaćanja njihovih najbližih. Katarina je nedavno na Instagramu podijelila svoje mišljenje o obitelji bivšeg supružnika, tri godine nakon razvoda.

Život nas ima tendenciju skrenuti s našeg očekivanog puta i važno je te promjene dočekati raširenih ruku. Obitelj Rašić odigrala je značajnu ulogu u mom životu, a naše veze ostat će nepokolebljive zauvijek. Zapravo, ime našeg sina Davida inspirirao je gospodin na fotografiji koji je brat mog bivšeg supruga, Aleksandra. Kada postoje ljubav i poštovanje, to potiče stvaranje smislenih odnosa. Pjevačica je ispričala dragu uspomenu na listopad 2014. kada su David Rašić, Julija i ona zajedno uživali u lijepom, sunčanom danu.

Aleksandar i Katarina marljivo su radili na održavanju funkcionalne veze, kao i njihove obitelji. To je učinjeno u nadi da će umanjiti negativan učinak razvoda na njihovu djecu. Kaćina objava na Instagramu naišla je na veliko divljenje i naišla je na lijepe riječi njezinih pratitelja.