Malo je poznata činjenica da je svekrva Bojana Vaskovića poznata stomatologica. Njezin pogled na struku i medicinu u cjelini uvelike je utjecao na odluku njezine starije kćeri da nastavi i uspješno završi studij na Medicinskom fakultetu. Poznati glazbenik oženjen je Aleksandrom Vasković, specijalisticom ginekologije koja je također zapanjujuće lijepa. Iako su trudnoća i rađanje njezina trećeg djeteta donekle spriječili njezine profesionalne aspiracije, ona ustraje u svojoj nepokolebljivoj potrazi za svojim ciljevima, postignućem koje njezine roditelje ispunjava neizmjernim ponosom.

Bojan je najveća podrška na njezinom putu, odmah nakon roditelja. Kad nije poslovno odsutan, rado provodi vrijeme s mališanima, često ih vodi na izlete ili jednostavno dovede u park da se igraju. S lakoćom je sposoban čak i pripremiti ručak što Aleksandri uvelike pomaže u obavljanju njezinih profesionalnih obaveza iz područja njezine ekspertize i dužnosti influencera. Naime ona ima vremena da bude jako aktivna i na društvenim mrežama.

Odnos između muža i žene u ovoj peteročlanoj obitelji najbolje se može opisati kao skladan. Značajnu ulogu u održavanju tog sklada imaju baka i djed, posebno Aleksandrini roditelji, svojim razumijevanjem i tolerantnim odnosom prema zetu i njegovoj profesiji. Nije tajna da njihova podrška uvelike pridonosi općem osjećaju sklada i razumijevanja u obitelji.

Video koji je podijelila na Instagramu posebno je dokumentirao operacijski proces njezine majke, pri čemu su njezini unuci prvi put bili u ulozi pacijenata. Iako je početno iščekivanje sastanka bilo da će biti izazovan, pokazalo se da je prošao glatko i bez napora. Jedan problem pojavio se kada je baka dulje vrijeme oklijevala pregledati njihove zube zbog straha da će joj zamjeriti. No, oboje sada osjećamo olakšanje jer su, nevjerojatno, sjajno surađivali s njom, a pregled je prošao bez problema. Aleksandra je napisala da joj je bilo intrigantno promatrati svoju majku u ulozi liječnice, u kojoj je uživala poštovanje i autoritet svih oko sebe. Napomenula je i da je svjesna majčinog autoritativnog ponašanja prema obitelji, što daje uvid u odnos njezine majke, stomatologinje, sa zetom.