Nakon što su je svijet došla novorođena kćerkica, Luna Đogani i Marko Miljković sada imaju dvoje djece koje smatraju za  svoje bogatstvo. Par je svoju kćer ponosno nazvao Lana, a Marko je vijest o prinovi odmah podijelio na društvenim mrežama. Marko je uzbuđeno napisao : Ovako ljudi! Naša djevojčica teška 4500 grama i visoka 53 centimetra. On je povodom rođenja druge kćerke napravio slavlje u svom stanu na kojem su se okupili njihovi najbliži.

Dok je zadovoljno uživao na terasi svog stana, znatiželjnici su mu prilazili i raspitivali se o povodu njegovog slavlja. Novinar među njima potvrdio je da je sve u redu i da je čovjekovo veselje rođenje kćeri. Iznenadna primjedba slučajnog prolaznika zatekla je sve nespremne: “Da si  dobio sina, kako bi tek tada proslavio? Izražavajući svoje negodovanje, jedna žena koja je prolazila pored okupljenih novinara kod Miljkovićeva doma uzviknula je: “Sram vas bilo!” Druga žena je dodala: “Ne bih se odrekla svoje kćeri ni za sto sinova!” Grupa je odgovorila šutnjom na komentare žena.

Marko je već tijekom dana isplanirao slavlje u jednom beogradskom restoranu, a cijela obitelj okupila se kako bi obilježila tu prigodu. Lunina majka Anabela nije bila na proslavi Mijinog rođendana, ali ovoga puta je bila. Niti u jednom trenutku nije se distancirala od svoje starije unuke, a dapače, bilo je trenutaka kada su joj potekle suze. Luna je kasnije podijelila video na svom Instagram profilu uz sljedeći opis:Jedna je majka.

Vidljivo je pomirenje Anabele i Marka nakon dužeg natezanja. Trenutni sklad u obitelji Đogani pokazuje i činjenica  da je Anabelin bivši suprug Gagi sjedio u neposrednoj blizini nje sa svojom novom partnericom.