Otkako se Ana Kokić razvela, javnost je fiksirana na njezin romantični život. Ljudi su se pitali je li pronašla novu ljubav, pogotovo nakon što je njezin bivši suprug počeo izlaziti s drugom ženom a potom je i oženio  i postao otac. Unatoč nagađanjima, Ana je uvijek bila zadovoljna svojim životom i izrazila je da je zaljubljena u to kako stvari stoje. Nimalo joj ne smeta što je sama i nema emotivnog partnera i svu svoju ljubav i pažnju je posvetila svojim kćerkama koje je dobila u braku sa Nikolom.

Ana Kokić nedavno je otkrila novu strast u svom životu – voditeljski poziv. Ova novootkrivena ljubav bila je značajan dodatak njezinu životu, jer se do ovog trenutka dosljedno posvetila i osobnom razvoju i napredovanju u karijeri pjevačice.

Kako prenose mediji, poziv  da baš ona vodi jednu emisiju Ana je prihvatila bez oklijevanja i s velikim entuzijazmom, ne razmišljajući o implikacijama koje bi to moglo imati na njezinu pjevačku karijeru. Kako bi se prilagodila novoj obvezi, pristala je uzeti malo slobodnog vremena.

Večeras je premijera njezinog talk showa “Jedi ako smiješ”. Njezin inovativni pristup ugošćavanju izazvao je zanimanje mnogih, jer planira s gostima razgovarati o aktualnostima, a istovremeno im posluživati ​​jedinstvena i nekonvencionalna jela. Ana Kokić nedvojbeno uživa u novoj fazi svoje karijere. Dugo je odisala pozitivnim vibracijama i ne izostaje s osmijehom, zbog čega su joj kćeri i bivši suprug Nikola Rađen nepokolebljiva podrška. Nikola je uvijek spreman brinuti se za djevojke kad god je Ana poslovno odsutna. Uz to djevojčice uživaju da se igraju sa svojim malim bratom.