U 40. godini Katarina Vučetić, poznata manekenka poznata po svom nepokolebljivom stavu i zanosnom osmijehu, nastavlja zračiti svojom ljepotom. Dapače, neki smatraju da je od porođaja prije dvije godine postala još primamljivija. Ne tolerirajući neiskrenost i nepoštenost, zarobila je srca mnogih gledatelja tijekom natjecanja u reality showu “Survivor” 2010. godine. Njezina upornost i mentalna čvrstina, koja ju motivira u svim aspektima života, impresionirala je i oduševila sve.

 

Rođena je 10. travnja 1983. godine u Kruševcu, u obitelji vojnog pukovnika od oca i majke nastavnice na Višoj pedagoškoj školi. Formativne godine provela je u Nišu, a kasnije se preselila u Beograd, gdje i danas živi. U dobi od samo 12 godina Katarina je donijela tešku odluku da napusti roditelje i posveti se plivačkoj karijeri. Unatoč svojoj mladosti, brzo je postigla zapažene uspjehe u ovom sportu, osvojivši gotovo 450 medalja. Ipak, Katarina se na kraju odlučila fokusirati na modeling. Poznati dizajneri suse takmičili koji će da je obuče, a njezina upečatljiva ljepota – koju karakteriziraju zadivljujuće plave oči i blistav osmijeh – ostavila je mnoge zadivljene. Nadalje, njezina vitka tjelesna građa djelovala je gotovo isklesano, a svoju je vitku figuru uspjela održati do danas. Tijekom natjecanja na Filipinima 2003. godine, osvojila je peto mjesto i prepoznata kao sudionica s najuzornijom tjelesnom strukturom za atletsku izvedbu.


Godine 2010. njezina je popularnost naglo porasla nakon pojavljivanja u reality televizijskom programu “Survivor”. Tijekom boravka na otoku dijelila je društvo s Gocom Tržan i Andrejom Maričićem, a svojim zamamnim stasom muškarce je dovodila do ludila. Nažalost, njezina je sreća bila loša kada joj je gornji dio kupaćeg kostima skliznuo dok je izlazila iz vode, što je rezultiralo dugotrajnim raspravama muške populacije. Ljubavna priča ove žene nije  tipična. Ono što sve čini još fascinantnijim je da se markantno lijepa žena vjenčala sa svojim najbližim čovjekom od povjerenja Darkom Manojlovićem koji se bavi građevinskim investicijama. To se dogodilo još 2013. godine. Katarina i Darko bili su bliski prijatelji gotovo petnaest godina, a vjerovali su da će svoje prijateljstvo učvrstiti brakom. Nažalost, njihova je veza bila kratkog vijeka i na kraju se razvrgla. Nakon sedmogodišnjeg braka, Darko i ja smo se službeno razveli u rujnu 2019. Bilo je obostrano razumijevanje da su se naši pogledi na život razišli do točke u kojoj smo morali krenuti svatko svojim putem. Nije potrebno spominjati da je razvod jedan od najstresnijih događaja u životu, odmah iza smrti voljene osobe.

Nakon toga njen život krenuo je u novi tok jer je upoznala Predraga Ilića, inače sadašnjeg supruga voditeljice Rade Radenović i njenog bivšeg dečka. Upoznali su se uz pomoć dr. Filguda, koji je imao ulogu posrednika u njihovom upoznavanju. On nas je upoznao još 2013. godine, ali ja sam bila pred udajom, pa tada nisam obraćala pažnju na muškarce. Filgud ipak nije odustajao, a kada je saznao da sam ponovno slobodna, povukao je svoj potez. Zaboravio je da nas je već upoznao! Kad sam tog dana izašala iz kuće, mislio sam da me neće biti samo sat vremena, ali na kraju smo proveli skoro šest sati zajedno.  Vremenom smo se zbližili i shvatila sam da mi je Peđa vratio vjeru u ljubav. Možda je malo pretjerano reći da sam izgubila vjeru u ljubav, ali kada nekome potpuno vjeruješ i vjeruješ da je tvoja ljubav vječna, da bi se sve raspalo, prirodno je da postaneš oprezniji. No, kako je Katarina izjavila u jednom intervjuu, s vremenom i uz pomoć više sile sve dolazi na svoje mjesto. Prije dvije godine par je dobio sina kojem se Katarina u potpunosti posvetila.

Oglasi - Advertisement