Tijekom ranih devedesetih pjevačica Zorana Pavić stekla je veliku javnu afirmaciju kao članica grupe “Frenki” u dobi od dvadeset četiri godine. Nakon toga je započela uspješnu solo karijeru i nastavila napredovati u industriji pop glazbe. Općenito ju se smatra jednom od najoptimističnijih umjetnica u tom području. Ona je imala veliku bazu fanova ali je u posljednje vrijeme pala u zaborav.

Zorana Pavić poznata je po tome da o svom privatnom životu šuti i rijetko o tome govori u javnosti. Zbog toga se malo zna o tome što se događa iza zatvorenih vrata kada su kamere isključene. Međutim, bilo je slučajeva u kojima je gledateljima omogućen uvid u njezin privatni život posredstvom televizije, kao na primjer kad je pustila kamere u svoj stan za vrijeme emisije. Jedan od načina na koji smo uspjeli zaviriti u dom Zorane Pavić i njegov raspored je sudjelovanje u zadivljujućoj seriji “Dođi na večeru”. Ova serija prikazuje slavne osobe koje naizmjence ugošćuju jedna drugu, pripremaju razna jela i uživaju u društvu.

Iz naših zapažanja moglo bi se zaključiti da pjevačica ima jasne sklonosti i da je uložila značajnu količinu vremena u uljepšavanje svog određenog prostora. Moguće je da je čak tražila savjete od profesionalaca u dizajnu interijera, jer se čini da je svaki element u potpunom skladu. Vidljivo je da je Zorana osoba koja cijeni urednost, te gravitira ka zemljanim bojama, posebno kada je u pitanju izbor namještaja za blagovaonicu i kuhinju. Iako je emisija usredotočena na ta područja, sigurno je pretpostaviti da cijeli njezin stan odražava ovu estetiku.

Dekor je ukrašen izborom smeđih i drvenih tonova. Vidljivo je da kreatorica prostora nije štedjela na kvaliteti, ali i na prvom mjestu praktičnosti prostora u kojem provodi najviše vremena. Zorana Pavić svoj je dom u stilu uređenja vodila minimalističkim pristupom, što se odrazilo i na prostor. Sigurni smo da su njeni gosti bili oduševljeni gostoljubivim i ugodnim ambijentom koji je svakodnevno iskustvo u njenom domu.