Ona je danas jedan od najpoznatijih pop zvijezda u regiji koja stalno intrigira javnost. U medijima se pre 17 godina pisalo da je Jelena Karleuša ušla u novu vezu. To se dogodilo ubrzo nakon što je završila kratku vezu sa biznismenom. Pop zvijezda se zaljubila u mladog fudbalera koji je igrao za francuski tim “Soso”. Zanimljivo je da je dotični igrač bio Karleušin obožavatelj, što je situaciju činilo još intrigantnijom samo da su okolnosti bile povoljnije.

Prema više izvora, Duško Tošić je bio odlučan da osvoji srce Jelene, koja važi za najzanosniju pevačicu u našem narodu. Zanimljivo, njegova upornost se isplatila i uspio je pridobiti njenu naklonost. Učinio je brojne pokušaje da je pridobije, uključujući slanje poruka, buketa cvijeća i pozivnice na ručak. Ona je nakon mnogo truda konačno odgovorila na jedan njegov gest, što se smatralo velikim uspjehom u fudbalskoj sferi. Dvije godine kasnije, razmijenili su zavjete i kasnije u svoju porodicu dobili dvije kćeri.

Jelena i poletni sportista odmah su znali da im je suđeno da budu zajedno, a ona nije gubila vreme da ga iste večeri upozna sa svojom porodicom. Glasine čak sugeriraju da su se te noći zaručili, što svjedoči o njihovoj nepokolebljivoj ljubavi jedno prema drugom. Jelena se potrudila da otputuje u Francusku, gde je igrao Tošić, da ga bodri na njegovim utakmicama. Isto tako, nije imao problema da poseti Beograd, makar i na kratko, da vidi svog talentovanog muzičara. Njihova odanost jedno drugom bila je jasno vidljiva u njihovim postupcima.

U većini slučajeva, ja sam bila taj koji je preuzimala inicijativu da odabere svoje romantične partnere. Međutim, s Duškom se situacija preokrenula: on je bio taj koji me nemilosrdno progonio. Nakon razgovora sa nekim od njegovih poznanika, otkrila sam da je on bio moj odani obožavalac već neko vrijeme i da je kao dijete ukrašavao svoju sobu mojim posterima.