Pjevač Dado Polumenta otkrio je sve što je poželio u svojoj partnerki Ivoni, sa kojom ima dvije divne ćerke. Uspješno je uspostavio zadovoljan porodični život i stabilnu vezu koja je, čini se, otporna na poremećaje. Ipak, njegov život nije uvijek bio krevet od ruža, kao što je vidljivo iz njegova dva propala braka, iz kojih je od tada prešao i radije ostavio u prošlosti. Nakon što je prvi put postao otac sa bivšom suprugom Anom Marijom Kikoš, Dada Polumenta gaji neraskidivu vezu sa sinom Dorijanom. Naše nedavno otkriće baca svjetlo na trenutno stanje njegove veze sa sadašnjom partnericom.

 


Dado,  koji je nekada bio poznat po svojoj sklonosti uživanju, izazvao je pomutnju u javnosti kada se prije deceniju vjenčao sa vjeroučiteljicom Selmom Mekić. Činjenica da su njih dvoje vodili izrazito različite stilove života samo je dodala faktor šoka. Prema glasinama, Selmina je egzistencija bila u potpunosti posvećena svojoj vjeri, dok je Dado bio poznat po čestom prepuštanju hedonističkim užicima. Brak između dve osobe trajao je samo pet meseci pre nego što je iznenada prekinut. Bivši par svoje nepomirljive nesuglasice nikada nije otkrio javnosti. Tokom nedavnog intervjua sa Slavicom Đukić Dejanović, pevač je svoju bivšu suprugu nazvao značajnom greškom.

Deset godina nije bilo javnog komentara druge supruge Dade Polumente o njegovoj spornoj izjavi. Međutim, na kraju je otišla na svoj lični Facebook nalog kako bi izrazila užasnutost i neodobravanje, napisala je dugačku poruku u kojoj je osudila njegove riječi. Ako se želi komunicirati sa tatom Polumentom, važno je napomenuti da se njegovo razdvajanje od Selme Mekić dogodilo prije skoro deceniju. Uz to, strogo je zabranjeno upućivanje na mene i imenom i prezimenom tokom bilo kakvog javnog emitiranja, bez obzira na ton ili prirodu poruke koja se prenosi. Na početku svog izlaganja, Selma je savjetovala da se dotični pojedinac treba fokusirati na ispunjavanje svojih porodičnih obaveza umjesto na traženje publiciteta. Ona je naglasila da nikada ranije nije javno spominjala njegovo ime. Nakon toga, izrazila je svoja razmišljanja sa jakim žarom.


Ja ću se pozabaviti ovim pitanjem samo jednom, i uz malo sreće, više nikada neće morati da se raspravlja, pod uslovom da posluša moj zahtjev i uzdrži se da me spomene. Kad god sam davala intervju, prvi uslov koji sam postavljala bio je da se njegovo ime ne spominje. Obojesmo u potpunosti svjesni realnosti naših okolnosti i njenih sitnica, ali nema opravdanja da to javno otkrivam ili da ikome nudim opravdanja. Kada se vjenčao, bio je svjestan identiteta i osobina žene koju je odabrao za svoju suprugu. Tokom svog postojanja, suzdržavala sam se od skretanja pažnje javnosti na svoje lične i emocionalne stvari. Iako još uvijek doživljavam ljubavna osjećanja, nemam želju da ih iskorištavam za novčanu dobit ili priznanje. Moja pažnja je usmjerena na konstruiranje nečega od suštine i značaja.

Moja interesovanja su bila isključivo usmjerena na religiju, kulturu, umjetnost i istinu. Poruka koju je napisao drugi supružnik Dade Polumenta upozorava na potencijalne posljedice provociranja pacijenata poput Polumente i podstiče pažljivu komunikaciju kako bi se spriječili budući dugovi. U brojnim prilikama, Selma je bila prepoznata po dijeljenju pozitivnih poruka i misli puna nade na različitim platformama društvenih medija. Ipak, ova jedna konkretna poruka koju je poslala svom prethodnom partneru izazvala je popriličnu pometnju u javnosti. Poslije toga pjevača više nije javno spominjala.

Oglasi - Advertisement