Ne samo da Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković dijele skladan i divan brak, već su i jedan od vizuelno najprivlačnijih parova u javnosti. Kad god su zajedno zapaženi u javnosti, njihov izgled je upečatljiv i izaziva strahopoštovanje Razgovor o fizičkoj ljepoti poznate glumice tema je koju treba izbjegavati. Ova glumica je među rijetkima koji su odlučili prihvatiti svoj prirodni izgled i odbaciti pritisak da se podvrgnu kozmetičkim zahvatima. Njena odluka je zaslužila njeno veliko divljenje i priznanje. Osim toga, njen izuzetan smisao za modu je bezgranični izvor inspiracije za bezbroj žena. Ona ima gotovo savršenu sposobnost odabira i nošenja odjeće koja naglašava njen izgled.

 

Muž zadivljujuće Bobe nije od onih koje treba zaostati kada su u pitanju ove stvari. Vojin, poznat po svojoj šarmantnoj prirodi, muškoj auri i cjelokupnom izgledu, oduvijek je važio za pravog šarmera. U njihovoj najnovijoj objavi na Instagramu mogli smo svjedočiti kako par zajedno, oboje besprijekorno njegovani od vrha do dna, pokazujući svoj besprijekoran stil.


Elegantno ruho Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića direktno je rezultat cilja reklamne kampanje. Fotografisanje je dalo sliku koja im je donela bezbroj komplimenata za njihov upečatljiv izgled.Boba je odabrala večernju odjeću, odabravši prefinjenu crnu satensku haljinu koja je pokazivala hrabro niski dekolte. Kako bi upotpunila svoj ansambl, uparila je haljinu sa par elegantnih štikla otvorenih prstiju. U međuvremenu, Bobin partner odlučio je da obuče klasično crno odelo, upareno sa netaknutom belom košuljom i obaveznom kravatom.

Obučeni elegantno, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković izgledali su kao da su upravo sišli sa holivudskog crvenog tepiha. Nije bilo iznenađenje da posmatrači nisu mogli a da ne prokomentarišu njihov izuzetan izgled i koliko su im dobro pristajali kao par. Mnogi obožavaoci su istakli da im je ovo najljepša slika.