Opšte je poznato da Jelenu Karleušu i Milicu Pavlović povezuje duboko prijateljstvo, o čemu je sve manje više poznato.  Njihove energije su se uskladile i stvorile su vezu koja ih spaja na raznim javnim događajima. Ovo prelepo prijateljstvo kulminiralo je saradnjom dve nadarene osobe.Pop zvijezda  Karleuša je nedavno predstavila dva nova albuma pod nazivom “Alfa” i “Omega” na kojima se nalazi i njen hvaljeni duet “Mashallah”. Pesma je brzo stekla ogromnu popularnost i uspeh u kratkom vremenskom periodu. Ova izdanja albuma označavaju kraj decenijske pauze za umjetnika, a sve pjesme su stavljene na javnu upotrebu.

Bez sumnje, drugi dio avgusta je sinonim za Karleušu. Za to vreme objavila je novu muziku koja prkosi normama tradicionalne muzike, a svoj rođendan obeležila je grandioznošću i sjajem u čast debitantskog albuma „Alfa“. Pored toga, napravila je impresivan izlog svojih nedavnih poduhvata na krovu tržnog centra u Beogradu. Događaj je privukao veliku publiku koju su činili prijatelji, kolege i poznanici. Karlin “Instagram” nalog sadrži niz slika koje su izazvale uzbunu na društvenim mrežama. Ove fotografije su bile tema mnogih razgovora, a posebno je jedna fotografija privukla značajnu pažnju zbog neslaganja između dva poznata prijatelja.

Postalo je očigledno da Jelena Karleuša i Milica Pavlović nemaju otvorenu liniju komunikacije, o čemu svedoče i njihove zajedničke objave na najpopularnijoj platformi društvenih mreža. Nakon što je Karleuša objavila sliku sa njihovog sastanka, Pavlovićeva je otvoreno izrazila svoje nezadovoljstvo. Milica je imala stalni problem sa Jelenom, gde Jelena šalje svoje nezadovoljavajuće slike zbog kojih se Milica oseća nelagodno i frustrirano. Milica je nedavno nagovestila svoje negodovanje najnovijom fotografijom, a izrazila je i ogorčenje zbog Jeleninog ponovljenog ponašanja. Možda se možete povezati s tim da imate nekog ovakvog u svom životu? Milica je svoj gnev zbog situacije prenela tako što je u svoju poruku stavila nekoliko smajlija, dok se Jelena nije osećala odgovornom za to kako se Milica oseća.

Upadljiva dinamika razgovora Jelene Karleuše i Milice Pavlović nije prošla nezapaženo od strane njihovih fanova. Njihovo repartiranje karakterisala je ne samo pamet, već i otvorenost i iskrenost bez ikakvih naznaka dvoličnosti. Jasno je iz same prepiske koliko su bliske.