Poznati pjevač Darko Lazić i njegova partnerica Katarina juče su se pred Bogom zavjetovali na ljubav. Njihovo veliko slavlje održalo se u restoranu u Pećincima, gdje je bilo više od 500 gostiju. Na iznenađenje mnogih, na događaju su bili i Darkova bivša supruga Ana Sević i njen suprug Daniel Nedeljković. Ana i Darko su se upoznali i zaljubili kada su bili učesnici Zvezdi Granda.

Po dolasku na svadbeno slavlje svi su pogledi bili uprti u nju. Odjevena u crnu mini haljinu s otvorenim ramenima i dubokim dekolteom, nosila je i par visokih peta. Sevićkino pojavljivanje na svadbi nije prošlo nezapaženo jer su svi imali što za reći. Mnogima je bilo iznenađenje da je uopće prisustvovala događaju, s obzirom na burnu povijest s Darkom nakon razvoda. No, sada je svima vidljivo da se njihov odnos popravio i da je u puno boljem stanju.

Podsjetimo, Darko i Ana Sević okončali su svoj zakonski razvod 16. svibnja 2019. Unatoč tome, uspjeli su ostati u dobrim odnosima. Raspad njihovog braka bila je tema koja se naveliko raspravljala nekoliko mjeseci, a Darko je u više navrata otvoreno pričao o svom odnosu s njom. Unatoč raskidu braka, Ana i Darko ostali su u prijateljskim odnosima zbog dugotrajnog prijateljstva i zajedničke ljubavi prema kćeri. Dogovorili su se oko skrbništva i viđanja, a kći će prvenstveno živjeti s Anom. Ipak, s Darkom će provoditi prvi i treći vikend svakog mjeseca, a odmor su odlučili ravnomjerno podijeliti s djetetom. Ovaj dogovor postignut je zajedničkim dogovorom nakon njihovog razvoda.

Sevićka je napomenula da je uobičajeno da njih dvoje održavaju prijateljski odnos, s obzirom na to da imaju kćer i da im je njezina dobrobit iznad svega. Ana je rekla da njen dolazak nije bio neočekivan, jer joj je prioritet ćerka sa Darkom. Poželjela je Darku sve najbolje i znala je da je njihov dolazak, iako s malim zakašnjenjem, bio na vrijeme. Ana se nadala Darkovoj sreći i zadovoljstvu i poželjela da se više ne ženi. Unatoč prošloj romansi, Ana i Darko sada su prijatelji, a Ana je smatrala da bi možda bilo bolje da su od početka ostali samo prijatelji.