Daniel Popović, slovio za jednu od najistaknutijih jugoslavenskih zvijezda i nadaleko poznat kao jedan od najzgodnijih pjevača osamdesetih, danas nimalo ne podsjeća na sebe. Unatoč tome što se čini da je drastično ostario, pjevač se također povukao iz javnosti, a njegov privatni život nije bez previranja. Bio je na vrhuncu popularnosti kada je predstavljao Jugoslaviju na Evroviziji sa pjesmom Džuli.

Nakon tri propala braka, trenutno živim s četvrtom suprugom Aleksandrom i nemamo djece. Postalo nam je jasno da nismo bili namijenjeni da budemo životni partneri. Stoga smo se odlučili usredotočiti na otkrivanje osobnog ispunjenja i uživanje u životu punim plućima. S prvom suprugom Majom dijelim kćer Anamariju, ali sam s njom, nažalost, izgubio kontakt. Unatoč tome, mogu primati novosti o njezinom dobrobiti preko njezine majke, kao što sam nedavno podijelio sa svojim intervjuerom.

Daniel, koji se ženio tri puta, s drugom suprugom Sanjom ima dvoje djece – sina Sebastijana i kćer Izabelu. On i Sanja dijele prijateljski odnos pun poštovanja. S druge strane, njegov odnos s trećom suprugom Sandrom je katastrofalan. Napravila mu je velike probleme, a on ju je čak i tužio za širenje lažnih informacija o njemu. Sandra ga je optužila da je registrirani obiteljski zlostavljač, što Daniel oštro negira. Pružio je dokaz da je ona bila nasilna i podijelio ovaj dokument s medijima kako bi opovrgao njezine lažne tvrdnje.

Glazbenik je izrazio žaljenje zbog nedostatka komunikacije s Dominikom, navodeći da trenutno nemaju nikakav kontakt. Objasnio je da Dominik bez pogovora vjeruje svojoj majci, ali se i dalje nada da će jednog dana imati priliku podijeliti svoje stajalište. Kao pozitivno, glazbenik je naveo da ima pozitivan odnos s djecom iz drugog braka.