Od malih nogu Atina Tošić, starija kćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, osvaja publiku svojim simpatičnim šarmom i izuzetnom karizmom.S vremenom se ljupka mlada djevojka transformirala u zadivljujuću ženu. Kako je sazrijevala, došao je trenutak da naglasi svoju prirodnu ljepotu. Za razliku od Nikine sklonosti istraživanju različitih nijansi i dezena, šarmantna Atina ostala je vjerna svojoj prirodnoj smeđoj nijansi. Međutim, bilo je vrijeme kada je odlučila oblikovati svoje pramenove, pa čak i pribjegla njihovom “peglanju”, što je rezultiralo poboljšanom duljinom i estetskom privlačnošću.

Atina je sa zadovoljstvom svojim Tik-Tok navijačima pokazala svoj idealan tinejdžerski izgled. Izvrstan osjećaj za stil naslijedila je od svoje majke, što je vidljivo na ovoj slici na kojoj je spretno kombinirala odjevne predmete, frizure, pa čak i nail arte kako bi stvorila kohezivni izgled. Ne čudi da su tijekom tinejdžerskih godina promjene česte. Stoga je bilo očekivano da će, iako Karleušina ravna kosa odlično stoji, njen partner opet poželjeti neke korekcije. Mnoge je iznenadilo njeno oglašavanje jer već dugo nije aktivna na društvenim mrežama.

U stajlingu Atine Tošić trenutno je ljubičasta boja, a vidljivo je da je Jelenina mama u potpunosti podržala cijeli izgled. Atinini pratioci brzo su izrazili oduševljenje njenim izgledom, ostavivši niz pozitivnih komentara. Moguće je da su mlade djevojke koje Atinu gledaju kao uzor čak pokušale imitirati njen stil.

Jelenina nasljednica naveliko je obožavana u društvu, gotovo u istoj mjeri kao nekada njena majka. S njom se rado druže, prvenstveno zbog njezine šarmantne osobnosti i rijetkog osjećaja skromnosti, kakav se danas ne viđa često kod mladih žena.