Snežana Mišković Viktorija, kultna rock zvijezda, proizvela je brojne hitove i održala uspješnu karijeru od ranih 1980-ih.Tada je bila i na vrhuncu svoje karijere.  Ipak, nedvojbeno je da je njezin najveći osobni trijumf kćerka Tara. Dok se pjevačica nakon pojavljivanja u reality showu povukla iz središta pozornosti, na Facebooku povremeno iznosi anegdote iz svoje svakodnevice.

Viktoria ima sklonost prema burnim romantičnim pričama. Prvi brak nije joj donio bogatstvo, a isto se može reći i za drugog partnera s kojim je bila u izvanbračnoj zajednici. U to vrijeme je rodila Taru.Nakon njihovog rastanka, dotični je uzrokovao značajne probleme svojoj bivšoj partnerici u vezi s njihovim djetetom. U početku je on imao skrbništvo nad njihovom kćeri, no kasnije je skrbništvo dodijeljeno njezinoj majci. Unatoč tim izazovima, majka je svoju kćer uspjela usmjeriti na pozitivan i zdrav put.

Victoria je prije dvije godine ponosno ispričala kako je njezina kći Tara, kad je trebala krenuti na koledž, pitala postoji li koledž posebno za ambiciozne redatelje. Međutim, Tara je na kraju diplomirala na Europskom sveučilištu s diplomom iz europskog poslovanja i marketinga. Tijekom intervjua za Pink prije nekoliko godina, Tara je otkrila da legendarna rock zvijezda nije samo suosjećajna majka, već i značajan utjecaj u njezinu životu. Tarin otac preziva se Milenković.

Njegova dosljedna poruka meni je da prigrlim ljubav prema sebi i samoprihvaćanje te da zadržim otporan stav u svim okolnostima. Potiče me da ustrajem suočen s nedaćama i da ostanem postojan u potrazi za svojim težnjama bez prepuštanja neuspjesima. Kćerka Snežane Mišković, Viktorija, napunila je 23 godine, a nedavno je pjevačica s nama podijelila i djelić kako njena kćerka izgleda. Tarinu fotografiju s Krete napisala je riječima “rođena majka!” da izrazi svoje oduševljenje.