Saška i Đorđe Đoković obilježili su godišnjicu braka i to na poseban način, krstivši taj dan sina  Aleksandra. Par je tu prigodu proslavio s malom grupom prijatelja i članova obitelji na otvorenom, a radosnu atmosferu podijelili su na društvenim mrežama. U neobičnom obratu, ozbiljna ceremonija dogodila se istovremeno s trijumfom na turniru na suprotnoj strani kugle zemaljske. Dogodilo se to samo dan nakon krunidbe Đoletovog starijeg brata Novaka, koji je još jednom pobijedio kao prvak  US opena.

Saška je nedavno na svom Instagram profilu podijelila niz fotografija na kojima je crkva Svetog Marka u Beogradu u kojoj je Aleksandar kršten. Jedan od najistaknutijih aspekata fotografija bila je dječakova elegantna odjeća, koja nije prošla nezapaženo među gledateljima. Jedna od Saškinih objava na društvenim mrežama prikazuje njezina sina Aleksandra u kratkim hlačama bež boje na bretele ispod kojih se nazire bijela majica kratkih rukava. Outfit je upotpunio bijelim tenisicama, kakve je stilizirala njegova majka.

Tata je također bio odjeven u svijetlo odijelo, sastavljeno od bež hlača i sakoa. Ispod sakoa nosio je bijelu košulju. Jedno je sigurno – Aleksandar je besprijekoran stil i šarmantno držanje naslijedio i od oca i od stričeva. Svečanosti su nazočili Novak i Jelena te Marko i njegova draga druga. Osim njih, prisutni su bili i nogometaš Mihailo Milutinović te voditeljica Tijana Stoisavljević u pratnji svojih supružnika.

Na današnji dan Saška i Đorđe izmijenili su zavjete i obvezali se na zajednički život. Njihovo svadbeno veselje trajalo je nekoliko dana, započelo je u Beogradu, a kulminiralo na crnogorskom primorju. Saška i Đorđe Đoković 12. rujna obilježili su kao značajan datum u svom životu, koji je ispisan zlatnim slovima i koji se veže uz dobru sreću. Kao rezultat toga, odlučili su planirati važan događaj na ovaj datum.