Aleksandra Prijović prihvatila se izazova unošenja suštine u pop glazbu, a njen trud nagrađen je uspješnim koncertima na lokalnoj i regionalnoj razini. Međutim, dok je njezin profesionalni život u punom cvatu, čini se da njezin osobni život nije savršen. Nažalost, njezin svekar Slobodan Boba Živojinović bio je zamjetno odsutan u iskazivanju podrške za zapažene uspjehe svoje snahe. On se nije pojavio ni na jednom njenom koncertu u Areni pa ni na onom na kojem je pjevala Lepa Brena.

Kako uzbuđenje zbog koncerta počinje jenjavati, ljudi se počinju pitati zašto otac Filipa Živojinovića nije bio nazočan, s obzirom da je bio u Srbiji za vrijeme događaja. Prema pisanju Kurira, umirovljeni sportaš bijesan je na sina i snahu zbog sve glasnijih priča o njezinoj aferi s menadžerom Danijelom Blaškom Blažićem.

Boba ima slabu točku prema djeci i jako cijeni svoju obitelj te nikada ne dopušta javno iznošenje privatnih stvari. Međutim, njegovo trenutno stanje duha je sasvim drugačije. On je bijesan i glatko je odbio ići na koncerte svoje snahe. Unatoč tome što se očekivalo da će prisustvovati, na kraju je odustao od ideje nakon što je nedavni skandal uzdrmao stvari. Kako kaže izvor Kurira, nakon jednog slavlja digla se velika bura, pa je on odlučio da ne dođe, čak ni kada je drugu večer gostovala njegova supruga Lepa Brena.

Boba gaji duboku ljubav prema Filipu, svom najstarijem sinu iz prvog braka sa Zoricom Nakić.  Prijatelj iz Živojinovićevog domaćinstva potvrđuje nepokolebljivu podršku sinu. Bob je nedavno u Crnoj Gori proslavio 60. rođendan. Slavlje je počelo na jahti, a nastavilo se u restoranu, gdje je Aleksandra nastupala, a Boba ju je obasipao zagrljajima i poljupcima. Prema našem izvoru, čini se da se u zraku osjeća neka napetost uzrokovana nesuglasicom između Bobinog sina i Prijinog  menadžera Blaška. . Prošle godine Boba i njegov sin boravili su u hotelu tijekom dočeka u kojem je Prija nastupala, iako je u isto vrijeme u glavnom gradu nastupala i Bobina supruga.