Na društvenim mrežama je osvanula jedna neobična ispovijest koja je sve šokirala. Otkriće da njezin suprug nije biološki otac njihova djeteta duboko je utjecalo na život te žene, potpuno ga preokrenuvši. Unatoč rezultatima DNK testa, koji su potvrdili da njezin suprug nije otac njihove kćeri, žena tvrdi da mu nikada nije bila nevjerna. Intrigantno je da ona i dalje ostaje pri toj tvrdnji.

Na Redditu je neidentificirana žena podijelila da njezin suprug sumnja u očinstvo njihove kćeri. Kao rezultat toga, odlučio se podvrgnuti DNK testu, koji je potvrdio njegove sumnje. Zbog toga je izgubio vjeru u svoju ženu i optužio je za nevjeru. Žena o kojoj je riječ duboko je potresena jer ju je suprug optužio za nevjeru i sada se zalaže za razvod. Iako mu nikada nije bila nevjerna, on sada vjeruje da je cijela njihova veza laž. Zatekne se kako nekontrolirano plače satima i ne može se otresti boli ove situacije. Žena objašnjava da je osim svog muža spavala samo s dva muškarca i da su ti susreti bili mnogo prije nego što su se uopće sreli. Ona ga uvjerava da je on ljubav njenog života, te da mu je uvijek bila vjerna. Nadalje, nema drugog muškarca koji bi mogao biti otac njihove kćeri; bili su u braku i aktivno su radili na osnivanju obitelji kada je ona ostala trudna.

Prema njezinoj izjavi, izrazila je zbunjenost zašto se njezin partner odlučio na “test ludosti” budući da mu ona nikada nije bila nevjerna. Unatoč tome, rezultati testa su stigli i on je uvjeren da nije biološki otac. Sada se bori sa strahom da ga ne može uvjeriti da su rezultati testa pogrešni. Prema ženinim riječima, njezin se partner zadnjih nekoliko mjeseci ponašao neuobičajeno, neprekidno je neutemeljeno optužujući za nevjeru. Kako bi sperla svoje ime i dokazala svoju nevinost, odlučila se podvrgnuti dodatnom testiranju – no ta je odluka na kraju dovela do daljnjih komplikacija.

Nakon podvrgavanja višestrukim testovima, uključujući testove krvi za mene, mog partnera i našu kćer, kao i zakazivanje termina kod stručnjaka za kimerizam (kimera je organizam sastavljen od stanica s različitim genotipovima), potonji je na kraju otkazan. Kao što su mnogi već pretpostavili,otkrilo se e da moja kći nije biološki povezana sa mnom. Žena je izrazila svoju uznemirenost zbog tužbe koja je u tijeku protiv bolnice u kojoj je rodila. Nije bila sigurna u pojedinosti u vezi sa stanjem svog djeteta i to ju je jako opterećivalo. Iako se njezin suprug vratio, osjećala se kao da joj je cijeli svijet preokrenut i poželjela je da on nikada nije podnio test koji je doveo do ove situacije. Izražavajući svoju zabrinutost, rekla je da se boji gubitka svoje kćeri, ali istodobno žudi otkriti gdje se nalazi njezino biološko dijete i osigurati njezinu dobrobit.Ova priča ostavila je mnoge pojedince zaprepaštene i zatečene. “Potpuno sam zatečen ovim rezultatom. Ovo nisam mogao predvidjeti ni u najluđim snovima”, uzviknuo je pojedinac. U odjeljku za komentare navedeno je da je nedavni primjer in vitro oplodnje uključivao rađanje djece iz embrija koje su donirale druge žene.

Oglasi - Advertisement