Cher, kultna glazbenica, izazvala je popriličnu buru kada je donijela odluku da otme vlastito dijete, odraslog sina iz hotelske sobe u kojoj je on boravio s bivšom suprugom, u vrijeme kada su se pokušavali pomiriti nakon razdoblja velikih turbulencija u njihov brak. Sam scenarij podsjeća na nešto što bi se moglo očekivati ​​samo na filmu. Oni koji poznaju pjevačicu kažu da joj je takvo ponašanje baš nalik i da ih ne iznenađuje to što je uradila.

Tijekom brakorazvodne parnice s Elijahom Almanom, Marijelanđela King posvjedočila je sudu da se nakon otmice ne zna gdje joj je sin. Još uvijek nije jasno gdje se nalazi pjevačev sin. Osim toga, Marijelanđela King je s bivšim suprugom Gregom Almanom dobila mlađeg sina, koji se nažalost već nekoliko godina bori s ovisnošću o drogama. Njezina zabrinutost za njegovu dobrobit potaknula ju je da unajmi zaštitara da ga budno motri ispred hotela u kojem je stanovao. Stražar je bio odgovoran za praćenje njegovog kretanja i radnji.

Supruga Elajdživa ispričala je nemili događaj koji se dogodio krajem prošle godine. Bila je usred mirenja sa suprugom kada su četiri nepoznate osobe iznenada ušle u njihovu hotelsku sobu u New Yorku i odvele njezinog supruga, oteli ga protiv njegove volje. Tijekom našeg razgovora saznao sam da je njegova majka , angažirala njihove usluge. Marijelanđela je izjavila kako shvaća da njezina obitelj pokušava pomoći njezinom suprugu koji je trenutno u ustanovi, iako ona ne zna gdje se nalazi. Naglasila je da joj je jedina briga suprugova dobrobit i da želi ono što je najbolje za njega. Ova izjava je dana četiri dana nakon incidenta.

Prema izvješćima, Šer nije dala nikakve javne izjave u vezi s optužbama protiv nje. Nagađa se da je ovu odluku donijela nakon što je Elajdža otkrivena u besvjesnom stanju u blizini hotela. Osoblje hotela svakodnevno ju je obavještavalo o Elajdžinom stanju i ponašanju. Trenutno je na rehabilitaciji, a otkrio je da je uhvaćen u krug ovisnosti o drogama sa nepunih 11 godina.

Oglasi - Advertisement