Popularna folk Ceca Ražnatović boravi u velebnoj vili koja se nalazi preko puta Zvezdinog stadiona. Naziv ulice i kućni broj poznati su dobro u zajednici. Osim toga, njezina obiteljska kuća u Žitorađi raskošna je u svakom pogledu. Zapravo, građevina zapanjujuće podsjeća na dvorac u suvremenom stilu.

“Paparazzo Lov” uspio je doći do snimaka iz zraka putem njihovih kamera. Snimka je jednako impresivna bilo da se gleda sa zemlje ili odozgo. Strahopoštovanje koje budi vila i imanje  dovoljno je da čovjeka ostavi potpuno zapanjenim i bez riječi, podsjećajući na dvorac ravno iz Disneyeve bajke.

Istaknuta pjevačica i njena sestra Lidija odrasli su u mjestu koje se nalazi u neposrednoj blizini Prokuplja Mirjana i Slobodan Veličković, njihovi roditelji , i danas su nastanjeni u Žitoraži. Kada su odlučili ostati u svom rodnom gradu, njihova se kći  potrudila osigurati da ne budu uskraćeni za šta. Lokacija nekretnine je u srcu sela, a ograđena je visokom barikadom. Dodatno je ojačana privatnost sustavom video nadzora kako bi se osigurala sigurnost. U prvom planu s nalazi se ogromna nastamba koja nevjerojatno podsjeća na dvorac. Struktura se može pohvaliti velikom količinom prozora, što omogućuje dovoljno osvjetljenja.

Mira, Cecina majka, bila je učiteljica, a otac joj je prvo bio mehaničar prije nego što je postao politički dužnosnik i na kraju predsjednik općine. Ceca ima sestru Lidiju, koja je od nje mlađa jedanaest mjeseci. Cecu i Lidiju odgojili su baka i djed Čedomir i Velika. Ceca je bila izuzetno darovito dijete, progovorila je sa samo šest, a prohodala sa devet mjeseci. S devet godina izvela je svoj prvi nastup u školskoj predstavi koja je bila tada hit kod publike.