Brakorazvodna parnica Duška Tošića i Jelene Karleuše i dalje je predmet medijske pažnje. To je zbog činjenice da dvoje supružnika još nisu donijeli konačan zaključak o tom pitanju. Šuška se da su u to umiješani pravni stručnjaci, a špekulira se da su dotične osobe potpisale neki oblik službenog sporazuma. Precizan slijed događaja koji su uslijedili poznat je samo uključenim pojedincima i njihovim najbližim voljenima. ono što su paparaci uspjeli saznati je da par i dalje živi u istoj vili sa njihovim kćerkama.

Uveliko se spekuliše da je brakorazvodna parnica između Duška Tošića i Jelene Karleuše stala. Naime, vjeruje se da je umirovljeni nogometaš prije nekog vremena povukao zahtjev za razvodom od pop zvijezde i od tada s njom i njihove dvije kćeri, Atinom i Nikom, živi u istoj luksuznoj vili u bogatoj četvrti. na Dedinju.Unatoč njihovom neslaganju, par je ustrajao u renoviranju svoje stambene kuće u zajedničkom vlasništvu. Prema nagađanjima, preostalo je tek nekoliko prostorija za urediti, a sve su dizajnirane u skladu s najnovijim trendovima i Jeleninim besprijekornim osjećajem za stil. Tome u prilog govore i fotografije koje pop zvijezda često dijeli na Instagramu.

Nakon što je vijest kružila društvenim mrežama, počelo se šuškati kako pjevačica i sportski agent zajedno slave razne prigode, uključujući pravoslavne praznike, rođendane i druge svečanosti. Ovaj neočekivani razvoj događaja zbunio je mnoge i doveo do nagađanja o mogućnosti pomirbe između njih dvoje.

Jelenin posljednji intervju za “Story”, nažalost, nedvosmisleno potvrđuje da se njen odnos s Duškom više nikada ne može vratiti na staro. Pjevačica je otkrila da joj je suprug u proteklih nekoliko godina život učinio velikim izazovom, što je nepovratno eliminiralo sve potencijalne odluke oko njihovog razvoda. Duškova sklonost da putuje sam ili s kćerima svjedoči da stvari nisu kao što su nekad bile. Nedavno je, kao što često čini, bio u restoranu na Dorćolu, i ovog puta bez partnerke.