Prema pričanju pop zvijezde Nataše Bekvalac, njena starija kćer zadaje joj velike poteškoće. Međutim u pitanju su slatke muke a Nataša je ovo izjavila u šaljivom tonu. Hana Ikodinović, nasljednica Natašine ostavštine iz veze s bivšim vaterpolistom Danilom Dačom Ikodinovićem, trenutno prolazi kroz naporan i buran period adolescencije. Ovu fazu karakterizira porast razine hormona, nepoštivanje savjeta roditelja i česti prikazi neslaganja.

Faze kroz koje tinejdžeri prolaze zajedničko su iskustvo roditelja, pa se čini kao normalan dio roditeljstva. Međutim, kod pjevačice koja je samohrana majka, ove poteškoće mogu biti pojačane.Najstarija kći Nataše Bekvalac nevjerojatno podsjeća na majku i fizičkim crtama i manirima. Unatoč toj činjenici, pop ikona šaljivo opovrgava sve tvrdnje o sličnosti između njih dvoje. Natašini se roditelji, nasuprot tome, živo sjećaju njezinih “divljih godina” i najpouzdaniji su izvor informacija o njezinoj prošlosti. Nataša se sada na malo izmijenjen način suočava s posljedicama svojih prošlih postupaka.

Iako sve izgleda ugodno, Nataša, kao i svaki roditelj, ima snažnu želju svom djetetu pružiti najbolji mogući život, po mjeri njegovih strasti i težnji. Unatoč tome što ne zna točno kako to učiniti, ona ostaje odlučna postići taj cilj. Izjava pjevačice otkriva kako Hana trenutno uživa u kvalitetnom druženju s prijateljima. Velik dio svoje energije i ljubavi posvećuje svojim prijateljstvima, što je vidljivo i iz najnovije fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu.

Starija kći Nataše Bekvalac svojoj je prijateljici Ivi kupila buket cvijeća uz personaliziranu poruku. Poruka je bila napisana pored buketa. Moja naklonost prema tebi je bezgranična i neizmjerna, seže do najudaljenijih kutaka svemira i ponovno se vraća. Tvoja H. Unatoč nekoliko manjih odstupanja, čini se da je najstarija kći Nataše Bekvalac stasala u mladu ženu vrijednu divljenja na koju se može ponositi njezina majka, a posebno je to vidljivo u njezinom ponašanju prema najdražima i mlađoj sestri Katji u privatnim trenucima kod kuće.