Nakon dužeg perioda iščekivanja, Boba Živojinović je konačno prekinuo ćutanje i preneo svoja osećanja prema Aleksandru Pričoviću. Spekulacije o povezanosti Aleksandra Prijovića i njenog tasta Slobodana Bobe Živojinovića traju već duže vreme.

Primarni izvor intriga proizlazi iz značajnog odsustva supružnika Lepe Brene tokom značajnih prekretnica u Prijinom životu, što je podstaklo široko rasprostranjene spekulacije o potencijalnim lomovima u njihovoj porodičnoj dinamici. Posebno je zanimljiv njihov prvi javni susret nakon trijumfalnog koncerta u Beogradu, gde je Lepa Brena aktivno podržavala najnoviju ponudu svog renomiranog brenda “Lady B”.

Iako je sastanak dao dobre rezultate, Bob je zanemario da obavijesti Poirier-a o svojim uspjesima. Ipak, kako je hrvatska emisija završila i turneja koja je trajala nastavila, Breneina supruga, ljupka osoba kakva je ona, na kraju je odlučila da izrazi svoje misli i mišljenja.

Nastupajući na Hrvatskoj televiziji, Boba je otvoreno izrazio duboku ljubav i divljenje svojoj snaji i istakao čvrsto uvjerenje da ona zaslužuje svoju pobjedu i uspjeh. Verujem da Aleksandra ima poseban odnos sa nekim umetnicima. Bila je izuzetna osoba koja je na svakom nastupu pustila suze radosnice i uzbuđenja.

Njene suze su pokazale njenu čistu i ljubaznu prirodu, što takođe objašnjava zašto se toliko talentovanih pevača javilo da podrže i učestvuju u ovoj manifestaciji. Ovo nije slučajno, ovo je čarobna priča koja se odvija pred našim očima i nadamo se da će nas držati prikovanima što duže. “Kao zajednica bit ćemo uz djecu, pružati nepokolebljivu podršku njihovim naporima i ostati uz njih u svakom trenutku”, rekao je Boba za HTV.