Maleni Željko Ražnatović redovno se svakodnevno pojavljuje pred očima javnosti. Bogdana, Veljko, njegovi roditelji  i Ceca, ozarena baka, odlučili su da svoje potomke ne kriju od očiju javnosti. Umjesto toga, dječak je istaknut, a njegove razne eskapade, glazbene izvedbe, pa čak i njegove treninge s ocem u ringu obožavaju obožavatelji slavnog para i pjevačice.

Unatoč tome što je Cecin prvorođenac nedavno postao otac još jednom dječaku, želja njezinog najstarijeg unuka da ostane u središtu pozornosti obitelji i dalje je nepokolebljiva. Iako gaji duboku naklonost prema svom mlađem bratui budno ga štiti, njegova krajnja preferencija je da sva pažnja bude usmjerena isključivo prema njemu. On čezne za zadovoljstvom u svim stvarima, tražeći da bude stalno zadovoljan.

Iako Željko Ražnatović toga možda nije svjestan, uspio je izbjeći pravo na to. U posljednje vrijeme pokazuje sve veću sličnost sa svojim ocem u pogledu otmjenog ponašanja. Kao dokaz tome nedavno je dao dar mladoj dami za koju se priča da gaji romantični interes. Naime, riječ je o rođendanskoj proslavi. No, Željko se odlučio ne dotjerati za tu prigodu, nego je odlučio ponijeti i poklon i buket cvijeća kao gestu dobre volje.

Nakon što je zabilježio trenutak sa svojim djetetom, otac je podijelio fotografiju na svom Instagram profilu. Slika je naišla na veliku podršku njegovih pratitelja, koji su bili oduševljeni ugledavši preslatkog Ražnatovića. Da će biti veliki zavodnik i šarmer već se može zaključiti a čini se da će ga roditelji naučiti i da se ponaša kao pravi džentlmen. U komentarima su fanovi izražavali svoje oduševljenje objavljenom fotkom.