Nju smatraju jednom od najljepših glumica na našim prostorima i nije ni čudo što je često tema medija. Odmor Slobode Mićalović bio je u centru pažnje Instagrama zbog nekoliko fotografija koje su nedavno osvanule. Ove fotografije prikazuju je dobro raspoloženu, kako uživa u slobodnom vremenu.

Kao što je ovoj glumici i običaj, telefon joj ne ispada iz ruku, čak ni na prijeko potrebnom odmoru. I dalje je vrlo aktivna na spomenutoj mreži, revno dijeleći sa svojim pratiteljima drage trenutke s putovanja u Tel Aviv. Glumica je u društvu dragog prijatelja posjetila čudesnu lokaciju i velikodušno počastila svoje pratitelje jedinstvenim napitcima. Ono što je svima ostalo upečatljivo je izostanak poznatog supruga Slobode Mićalović na ovom odmoru.

Zbog njihove reputacije vrlo kompatibilnog para, uvelike se pretpostavljalo da je Vojinov izostanak s putovanja vjerojatno posljedica mnoštva hitnih poslovnih obveza. Osim toga, zadivljujući izgled glumice koja uživa u raskoši lokacije bila je tema mnogih rasprava i komentara. Unatoč nevoljkosti da pokaže svoju isklesanu tjelesnu građu i podijeli otkriće fotografije u kupaćim kostimima, pohvale i laskanje njezinih entuzijastičnih pratitelja ne prestaju. Mnoge žene zanimale su njezin režim njege, jer iu petom desetljeću života održava besprijekoran ten poput porculana.

Nikada nisam spavala sa svojom šminkom i nikad mi nije zamjerio trud da očistim lice na kraju dana. Nikada nisam pribjegla uklanjanju svoje kozmetike jednokratnim vlažnim ručnicima, a kada koristim micelarnu vodu, uvijek slijedim nježno pranje blagim sapunom i vodom. Glumica, koju se često povezuje s prirodnom ljepotom i ženstvenošću, izjavila je da izvan snimanja koristi samo maskaru i malu količinu sjajila za usne ili sjajila.