“Ludi kamen” uskoro će postati stanica Maše Memedović, simpatične kćerke voditelja Jovana Memedovića. Dan se brzo bliži, jer je nedavno proslavila djevojačku večer – odnosno cijeli dan. Poput svog oca, Maša je naslijedila kako ljubav prema televiziji, raznoliku paletu interesa i talenata, tako i diskreciju u privatnom životu. Ipak, ovaj događaj imao je potencijal da prije ili kasnije dozna za javnost.

Sav Mašin Instagram bio nam je izložen. Prikazan nam je niz priča koje su se ispreplitale sa slikama s rijeke – točnije sa splavi na Savi – gdje su se ona i njezini prijatelji odlično zabavljali. Događaj je obilježio nezaboravan provod ispunjen svečanim ručkom i čak nekoliko gostiju koji su se improvizirali okupali u vodi zbog žara zabave.

Mladenkin tim, poznat kao “Team Bride”, iskoristio je vrijeme između svečanosti kako bi uhvatio korak s velikim sportskim događajima, budući da je tjedan bio značajan dan za sport. Osim toga, sudionici su obukli svoje kupaće kostime za neočekivano kupanje tijekom događaja.


Maša je izgledala blistavo u satenskoj ljetnoj haljini, u kombinaciji s kaubojskim čizmama i šarmantnim ružičastim šeširom. Utjelovila je bit “djevojke sa sela”, u savršenom skladu s njezinom voljenom serijom “Sasvim prirodno”. Muškarac njenih snova je nitko drugi do Bogosav Apostolović, filmski režiser i scenarista. Zaručili su se prošle godine na Rodosu, a ona je već odlučila svoju vjenčanicu. Djevojačka večer je došla i prošla, a ostalo je još samo da izgovori sudbonosno “da”. Nije poznato šta popularni voditelj misli o ovom potezu svoje kćerke ali sa svojim budućim zetom se već upoznao i jako dobro se slažu.

Oglasi - Advertisement