Iako je u to vrijeme bila jedna od najpoznatijih voditeljica zbog ljubavi je napustila posao. Prije desetak godina Branka Nevistić i Branislav Grujić otkrili su jedinstvenu priliku za zajednički život u Italiji, daleko od pogleda javnosti. Od tada žive životom koji bi se mogao opisati ni manje ni više nego kao bajka. Nakon udaje jedna od najomiljenijih voditeljica odlučila se povući iz javnosti i u potpunosti posvetiti obiteljskom životu. Čini se da uživa u ovoj ulozi, a suprug, gospodin Grujić, po kojem je uzela prezime, čuva je kao dragocjenu kapljicu na dlanu.

 

Branka možda nije prisutna na televizijskim ekranima, ali je vrlo aktivna na raznim društvenim mrežama. Putem ovih platformi često sa svojim pratiteljima dijeli djeliće iz svog svakodnevnog života. Unatoč tome, njezini pratitelji već duže vrijeme nisu vidjeli njezinu fotografiju s dragim partnerom. Zbog toga su mnogi bili presretni kada je konačno na svom profilu objavila fotografiju njih dvoje.

Branka Nevistić i Branislav Grujić prisustvovali su proslavi koja je bila savršena prilika za zajedničko fotografiranje. Simpatična voditeljica podijelila je ove fotografije sa svijetom, a dobila je komplimente ne samo za odabrani stil, već i za skladan odnos para i duboku ljubav koju dijele, što je vidljivo i na fotografijama.Oduševljenje koje Branka osjeća u svom privatnom životu vidljivo je iz širokog osmijeha na njezinom licu i sjaja u očima. Uživa u vremenu koje provodi daleko od javnosti, a za to je ponajviše zaslužan uspješan poslovni čovjek s kojim je prikazana, koji se prema njoj odnosi s najvećim poštovanjem i obožavanjem, zbog čega se osjeća poput člana  kraljevske obitelji.

Prema intervjuu koji je dala za medije, Branka je Branislava svojevremeno opisala kao oličenje svoje sreće, princa o kakvom je oduvek sanjala.. On je ljubav njezina života i muškarac s kojim zamišlja da stari.

Oglasi - Advertisement