Od kada je prvi put ušao u javni i politički prostor Srbije, Čedomir Jovanović je uspio da zaokupi pažnju širokih masa. Tada je bio jako mlad i pokazao je hrabrost u jednom od najburnijih perioda u Srbiji. Iako je već duže vrijeme u zadovoljnom braku sa suprugom Jelenom, on je neprikosnoveno poželjan muškarac.

Njegova karizma i vještina komunikacije istaknute su kvalitete koje ga izdvajaju. Osim toga, njegovo muževno držanje i izvanredan fizički izgled ostali su dosljedni tijekom godina, što je mnoge navelo na zaključak da izgleda besprijekorno u svemu što odjene. Iako političar nije bio poznat po privlačenju pozornosti svojim modnim odabirom, obično je birao jednostavna odijela tijekom javnih pojavljivanja kako bi se izbjegao isticati. No, njegova nedavna objava na “Instagramu” u kojoj je prikazao najnoviji stajling Čede Jovanovića nije prošla nezapaženo te je postala tema koja se naveliko raspravlja već nekoliko dana.

U posljednje vrijeme posebno je aktivan na  društvenoj mreži Instagram. Upravo je na toj platformi podijelio fotografiju u jedinstvenom izdanju koja dosad nije bila dostupna javnosti. Političareva nedavna objava na društvenim mrežama izazvala je veliku pozornost. Na fotografiji se vidi političarka odjevena u traper jaknu ukrašenu motivima junaka iz crtića. Njegov izraz lica i hashtagovi korišteni u opisu fotografije daju naslutiti da je objava rezultat nagovaranja njegove djece.

Ne samo da se političar dobro zabavio smišljajući svoju objavu, već je svojim sadržajem mogao razveseliti i svoje pratitelje. Izgled i osebujni stil Čede Jovanovića izazvao je značajnu pozornost, a zapljusnuo je popriličan broj lajkova i komentara koji potiču na razmišljanje.